Uncategorized

Golf Podcast: Positive Events

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursies te excureren hoe ze hun mentale golfspel kunnen verbeteren.

In de golfpsychologiesessie van deze week beantwoordt het mentale spel van golfexpert en auteur van het mentale spel van golf, Dr. Cohn een vraag van een golfspeler over positieve gebeurtenissen en je mentale spel.

https: //media.libsyn.com/media/golfpsychology/golf_podcast148_frozen.mp3

*Download de Golf Psychology Podcast #148 (klik met de rechtermuisknop en “opslaan als” voor uw computer)

Abonneer u op de Golf Psychology Podcast door middel van iTunes

*Krijg een gratis golfvertrouwenrapport om uw preshot -routines te verbeteren.

*Leer veel meer over de golfpsychologieprogramma’s van Dr. Cohn.

*Bekijk de Mental Edge CD en het werkboekprogramma van de Golfer

Leer bewezen technieken om met vertrouwen te doen!

Lijdt u aan delicaat vertrouwen na gemiste hits, spelen met strikte of hoge verwachtingen die het vertrouwen ondermijnen of het onvermogen om vrij te spelen en te worden afgeworpen op de cursus?

Als je lijdt aan gebrek aan focus, weinig vertrouwen of andere uitdagingen op het gebied van mentale game op de cursus, kun je je ware golfpotentieel niet bereiken …

Succesvolle golfers hebben ontdekt hoe ze met het grootste vertrouwen in concurrentie moeten doen, dus we hebben het mentale edge -werkboek en het CD -programma van de golfer opgezet om u te helpen dit te doen!

Het Mental Edge -programma van de golfer omvat de top 8 mentale trainingssessies die ik met mijn persoonlijke stagiairs afwerk om hun mentale spel te vergroten en de consistentie op de cursus te verbeteren.

Het Mental Edge-programma van de golfer omvat 8 betrouwbaarheidsversterking van CD’s, MP3-audio-opnames en een mentale edge-werkmap van 8 sessies?

De mentale voorsprong van de golfer: een plan van 8 weken voor het grootste vertrouwen

Wat zeggen stagiairs?
“De mentale kant is alles in golf – het vermogen om je schot of lijn te Tigres UANL Thuisshirt zien en afhankelijk te zijn van dat je dat shot of putt kunt raken. Dr. Cohn heeft me geholpen, afhankelijk van mijn spel en het plaatsen van een beroerte. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Excursion Winnaar

“Mijn betrouwbaarheidsniveau is nog nooit hoger geweest! Ik kan je niet vertellen hoe duidelijk ik tijdens alle vier rondes van Tour-School kon denken. Het basisspelplan dat je me gaf, concentreerde me echt. Mijn betrouwbaarheidsniveau is nooit hoger geweest tijdens Frans Voetbalelftal Thuisshirt een toernooi. Het maakt niet uit hoeveel druk er was, ik kon mijn gedachten beheren en uitvoeren. Bedankt Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Leer krachtige strategieën voor het vertrouwen van golf!

Maak je “kostbare” mentale gamefouten tijdens je preshot -routine?

Bekijk: 6 ‘kostbare’ fouten die golfers maken met hun preshot -routine

Download ons gratis Golf Confidence Report!

Hier leer je de beste mentale speltechnieken die je preshot -routine moet opnemen, 6 methoden die je mentale routine afbreekt, waarom besluiteloosheid je slechtste vijand in golf is en meer!

6 ‘kostbare’ fouten die golfers maken met hun preshot -routine

Wat zeggen klanten?

“Dr. Cohn, mijn golfspel is verbeterd gezien het feit dat de allereerste keer dat ik bij peaksports.com aankwam! Je hebt me net voldoende informatie verstrekt om onmiddellijk te verbeteren! Daarna was het slechts een no-brainer om een PeakSports-abonnee te worden! Bedankt dat je me hebt geholpen bij het verbeteren van mijn spel en plezier – zelfs ‘s nachts! Je bent ideaal op! ”
~ Randall Estes

Verhoog je zelfvertrouwen en focus met deskundige mentale game -coaching!

Master Mental Game -instructeur Dr. Patrick Cohn kan u helpen uw mentale spelproblemen af te komen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of door middel van Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons tol gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor nog veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze stagiairs?
“WAUW!!! Wat een week had Leicester City Thuisshirt ik. Ik was in staat om te doen met een vertrouwen dat mijn stijl in staat stelde om door te schijnen – niet veel meer de arena binnenkomen die die “hert in de koplampen” look of gevoel hielden. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena eigenlijk na mijn patronen met het gevoel dat ik veel plezier had meegemaakt. Heel erg bedankt.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Leave a Reply

Your email address will not be published.