Uncategorized

GL Events kondigt flexibele nieuwe risicovrije optie

GL Events UK’s nieuw gelanceerde product, de Raptor, aan, de Raptor, is een economisch risicovrij staand stoel frame met geïntegreerde constante vangrail, gemaakt om risicovrije status mogelijk te maken, bovendien comfortabel zitplaatsen voor toeschouwers.

Oorspronkelijk gevestigd als aanvulling op GL Events Uk’s variëteit aan stadionstoelen, zal de Raptor charmeren naar een grote verscheidenheid aan clubs, omdat het achteraf kan worden aangebracht, met zeer weinig kosten, toewijding of verstoring, aan elk type bestaand stadion -zitproduct, snel als Kosteneffectief transformeren van all-seater stands of secties in risicovrije staande gebieden.

Het stadiongebouw en het meest recente gebruik van de zitplaatsen van de zitplaatsen werd opgericht in samenwerking met zijn langdurige stadion-zitpartner, KH-zitplaatsen, met input van de klanten van GL-evenementen in de hele wereld van het voetbal, naast fangroepen die zijn aangewezen risico’s nodig hebben -Vrij staande gebieden in voetbalclubs.

De Raptor stelt stadionmanagers in staat om risicovrije status te integreren in hun bestaande permanente, semi-permanente en tijdelijke tribunes. Het is op maat gemaakt volgens terras- of riser mount, met variabele zitbreedte en spoorhoogte, met behulp van een reeks op maat gemaakte en renovatieopties.

Het product maakt het ook mogelijk voor kleur-matching, waardoor deze ingenieuze introductie de meest flexibele en economische optie voor railstoelen op de markt heeft.

De Raptor beschikt over een volledig stalen, gegalvaniseerde achterste vangrail die een robuuste persoonlijke beveiligingsbarrière produceert tussen rijen staande toeschouwers en is geïntegreerd in elke tip-up stoel. Deze horizontale rail levert een persoonlijke beveiligingsbarrière voor fans, waardoor ze in een risicovrije omgeving kunnen staan, met de keuze om tegen de rail van de rij vooraan te leunen, terwijl beveiliging wordt gebruikt vanuit crowd-pieken en ander potentieel gevaarlijk gedrag.

Raptor stoel 3D visuele opwaartse hoek weergave scherp

De stijl voldoet en ondersteunt zowel voorschriften voor capaciteiten, die zich houden aan SGSA-milieuvriendelijke gidsspecificaties voor toeschouwersverblijf-sectie 12. Gecontroleerd door de Furniture Market Research Study Wolverhampton Wanderers Thuisshirt Association (FIRA), overschrijdt de minimaal opgelegde ton van 2,0 kN/m lengte.

Chris Mansell, GL Events UK Director en General Manager, zowel zitplaatsen als Stadia, zei:

Bij het opzetten van producten lijkt onze techniek extreem veel op de aankondiging van de luchtvaartmaatschappij: ‘We zijn hier vooral voor uw veiligheid, ook voor uw comfort’, evenals nooit veel meer dan in de wereld van stadions en tribunes. Stadion -operationele teams naast leveranciers zoals GL Events UK zijn uitzonderlijk gevoelig voor wat soms een tragisch verleden is geweest voor staand publiek; De tijd is echter ideaal om naar nieuwe, veiligere procedures te kijken om te bieden wat veel van het online publiek van voetbal wenst.

Het Raptor Rail-systeem is opgericht met behulp van alle vaardigheden en Real Sociedad Thuisshirt de ervaring van GL-evenementen in eigen huisteam van stijl en productiespecialisten. Dit geeft aan dat het onze hoogste, bekroonde vereisten van hoge kwaliteit en veiligheid levert. Dit is uitzonderlijk cruciaal voor Stadia Operations -teams, waardoor ze het vertrouwen krijgen om het Raptor -systeem voor hun locaties te selecteren. De Raptor is misschien de stijloptie die iedereen zoekt.

GL -evenementen veel tevreden klanten binnen de Engelse Football League (EFL) zijn Boreham Wood, Blackpool, Watford, Exeter City, Barnet en Plymouth Argyle.

#safestanding #RailSeating #Seating #Stadia #fanexperience #EventHosting #Events #SportSentertainment #football #efl

Raptor Seat Visuals 3D Point of View Row

GL Events UK is een premium adverteerder met Sports Location Service Engels Voetbalelftal Thuisshirt (SVB). Voor bovendien informatie over hun productportfolio, klik op de onderstaande afbeelding om hun verstrekken in de SVB -marktdirectory te bekijken …

De 2020-editie van ALSD Worldwide-het toonaangevende evenement van Europa voor de premium stoel- en gastvrijheidsmarkt-wordt gehouden in het beroemde Anfield Stadium van Liverpool FC in 12-13 oktober, met een seminar op hoog niveau gericht op premium/club/VIP-zitplaatsen en evenals Gastvrijheid, evenals precies hoe de winst met nieuwe builds, restauraties en service -uitbreidingen te stimuleren, naast de huidige vooruitgang in innovatie en F&B.

#AalsDinternational – Europa’s toonaangevende evenement voor de premium stoel- en horecasector

#ALSD

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor marktnieuws, views en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.