Uncategorized

Mike Malach benoemd tot uitvoerend directeur van de Ann Arbor Sports Compensation

Mike Malach is ingehuurd om te dienen als Sport Club Internacional Thuisshirt de allereerste fulltime uitvoerend directeur van de Ann Arbor Sports Commission, een divisie van bestemming Ann Arbor die in 2016 werd opgericht Zowel competitieve en recreatieve sportevenementen naar het gebied Ann Arbor aantrekken.

“Mike Malach is de perfecte vorm voor deze strategische functie die de Ann Arbor Sports Commission leidt,” zei Mary Kerr, president en CEO van Destination Ann Arbor. “Zowel zijn ervaring als vaardigheden zijn precies wat we echt hoopten te ontdekken in een nieuwe uitvoerend directeur.”

Malach, een veteraan voor sportadministratie, brengt meer dan 20 jaar ervaring in zijn Arsenal FC Thuisshirt nieuwe rol. Hij bracht eerder 21 jaar door als lid van de atletiekafdeling van de Eastern Michigan University, evenals vier jaar als senior partner atletisch directeur voor financiën en operaties. Daarvoor was Malach de Athletics Business Manager bij Southeast Missouri, specificeerde de universiteit waar hij verantwoordelijk was voor de vooruitgang en het beheer van het atletiekbudget.

“Ik heb een buitengewoon geluk gehad om deel te nemen aan de uitstekende atletiekafdeling van EMU Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt voor een uitstekende 21 jaar,” zei Malach. “Deelnemen aan het bestemming Ann Arbor -team om de sportcompensatie te leiden is een ongelooflijke kans. De basis van mijn carrière is in mijn dergelijke sport, evenals de regio Washtenaw is mijn thuis. Ik voel me vereerd en ben blij om bij te dragen aan het succes van de Ann Arbor Sports Commission. ”

Malach neemt het over voor Bruce Madej, die de interim -uitvoerend directeur van de sportcommissie had gediend.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.