Uncategorized

Breek performance Slumps

Lewis ‘comeback in golf

Zit je momenteel midden in een uitvoeringsstap? Herkeken je over de oorzaken van je inzinking en probeer je er een weg uit te denken? Het overdenken van je inzinking voedt het beest, verergert het probleem, wekt frustratie op, verhoogt angst en creëert zelftwijfel. Ten eerste, om uit je malaise te komen, wil je stoppen met jezelf te vertellen dat je in een malaise zit.

Stacy Lewis, 28, is een Amerikaanse professionele golfer op de Amerikaanse LPGA Tour. Lewis heeft twee grote kampioenschappen gewonnen, het Kraft Nabisco Championship 2011 en de Women’s British Open 2013. Lewis is zes jaar op de tour en heeft negen professionele overwinningen. In 2013 werd Lewis vier weken gerangschikt in de Wereldranglijst van de Women’s World Golf en is momenteel gerangschikt op nummer 3.

Lewis breidde haar reeks top-10 uit tot 12 bij de seizoensopening Pure Silk Bahamas Classic van de LPGA zonder een toernooioverwinning. Lewis leidde het evenement met nog twee gaten en eindigde als tweede naar Jessica Korda. Lewis verloor het toernooi op de 18e hole. Het is de vierde keer in de laatste vier maanden dat Lewis is verslagen door een birdie of adelaar bij de laatste hole en vier tweede plaats finishes heeft in haar laatste zeven toernooien.

Sommigen zeggen misschien dat Lewis in een malaise zit, maar Lewis heeft een ander perspectief: “Het is erg frustrerend. Ik heb zoveel kansen gehad om te winnen. Het is erg frustrerend, maar om nog veel weken achter elkaar als tweede te eindigen, doe je niets echt verkeerd. Dat is wat ik hieruit haal, ik doe veel dingen goed. Er zijn meer evenementen en er zijn deze zomer grotere toernooien, dus ik ga gewoon dit momentum van hier nemen. ”

Lewis begon de dag vier schoten van de leiding, maar laadde moedig. Ze maakte Birdie op zes van haar eerste acht holes en sloot met een 7-onder-par 66. Ze sloeg 17 van 18 greens in regelgeving maar nam 30 putts, haar hoogste totaal de hele week. Het raken van 17 greens komt niet in aanmerking als een Atalanta BC Thuisshirt malaise in golf.

Lewis was in staat om de positieve punten uit haar spel te halen in plaats van bij te staan ​​bij de negatieven en in de malaise te kopen: “Over het algemeen is het waarschijnlijk een van de beste bal-trekkers die ik ooit heb gehad. Welk nummer ik ook moest raken, ik raakte het. Ik heb bijna op het eerste gat uitgesloten, raak het daar acht voet op het tweede gat. Ik Leicester City Thuisshirt raakte goede putts, ze werkten gewoon niet mee. Ze leken aan het einde te lippen of een beetje bobble, maar ik bleef goede foto’s maken en bleef mezelf risico’s geven. Dat is echt alles wat je kunt doen. ”

Vaak is wat een uitvoeringsklasse veroorzaakt, denkt dat je in een malaise zit. De sleutel is balans: focussen op de positieven, terwijl ze geen verbeterpunten over het hoofd zien.

Performance doorbreken inzinkingen

Je zou moeten relaxen. Je zult beter presteren als je kalm blijft.

U moet uw vaardigheden en uw training vertrouwen.

Je moet stoppen met jezelf te vertellen dat je in een malaise zit. Denk uw prestaties niet over na.

Je moet je concentreren op het heden. Stop met het vrezen van het potentiële gemiste schot of het herbeleven van het slechte schot in het verleden.

Je moet jezelf de eer geven voor de dingen die je goed doet.

Begrijp dat alle golfers, zelfs de beste die ooit het spel hebben gespeeld, ups en downs ervaren in prestaties. Het is een natuurlijk onderdeel van golf. Wees geduldig en duw vooruit.

Meld u aan voor een gratis rapport over mentale vaten!

Leer bewezen strategieën om met vertrouwen te presteren!

Heb je last van fragiel zelfvertrouwen na gemiste hits, spelen met strikte of hoge verwachtingen die het vertrouwen ondermijnen of het onvermogen om vrij te spelen en ontspannen op de baan?

Als je lijdt aan gebrek aan focus, laag zelfvertrouwen of andere obstakels van mentale games op de cursus, kun je je ware golfpotentieel niet bereiken …

Succesvolle golfers hebben geleerd hoe ze met ultiem vertrouwen in concurrentie kunnen presteren, dus hebben we het mentale edge -werkboek en het CD -programma van de PSV Eindhoven Thuisshirt golfer ontwikkeld om dit te helpen!

Het Mental Edge -programma van de golfer omvat de top 8 mentale trainingssessies die ik met mijn persoonlijke studenten doe om hen te helpen hun mentale spel te stimuleren en de consistentie op de cursus te verbeteren.

Het Mental Edge-programma van de golfer omvat 8 betrouwbaarheidsversterking van CD’s, MP3-audio-opnames en een mentale edge-werkmap van 8 sessies?

De mentale voorsprong van de golfer: een plan van 8 weken voor ultiem vertrouwen

Wat zeggen studenten?
“De mentale kant is alles in golf – het vermogen om je schot of lijn te zien en te vertrouwen dat je dat schot of putt kunt raken. Dr. Cohn heeft me geholpen mijn spel te vertrouwen en een slag te zetten. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Tour -winnaar

“Mijn betrouwbaarheidsniveau is nog nooit hoger geweest! Ik kan je niet vertellen hoe duidelijk ik tijdens alle vier rondes van Tour-School kon denken. Het eenvoudige spelplan dat je me gaf, concentreerde me echt. Mijn betrouwbaarheidsniveau is nooit hoger geweest tijdens een toernooi. Het maakt niet uit hoeveel druk er was, ik kon mijn gedachten beheersen en uitvoeren. Bedankt Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Leer krachtige strategieën voor het vertrouwen van golf!

Maak je “dure” mentale game fouten tijdens je preshot ronull

Leave a Reply

Your email address will not be published.