Category

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in Piņķi – werken Samen met KSS, het toonaangevende Europese ontwerp en de stijlmethode van sportlocaties, evenals faciliteiten, wier toonaangevende ontwerpers en ontwerpers hebben deelgenomen aan prominente banen, waaronder de herontwikkeling van Anfield en het nieuwe AXA Training Center voor Liverpool Football voor Liverpool Football Club, onder andere.

KSS is van mening dat Letland de toekomst heeft om uiteindelijk de leidende Baltische specificeerde te zijn bij het aanbieden van elite voetbaltrainingscentra en stadions.

SIA Baltic Sport Group vestigt zich ook en produceert ook wat de grootste en vele hedendaagse persoonlijke voetbalsportbasis in de Baltische staten zal zijn, met een verwachte bouwkosten van € 50 miljoen.

De basis, genaamd het Baltic Sport Village, zal niet alleen een training zijn als een spellocatie voor zowel jonge als ervaren Letse atleten, maar ook een toekomstige locatie voor het houden van wedstrijden en trainingskampen voor buitenlandse clubleden.

Bij het ontwikkelen van evenals het opzetten van de infrastructuur heeft Baltic Sport Group KSS ingeschakeld, de toonaangevende Europese sportlocatie en faciliteitenontwerp en Style Company, die van plan is om de bouw van de Anfield Road -stand tegen 2023 te brengen, waardoor Liverpool FC’s wordt gebracht Huisgebied tot Chelsea FC Thuisshirt 61.000 zetels, waardoor het het vierde grootste stadion in de Engelse Premier League is.

“The Change of Anfield” werd besproken tijdens de 2021 -editie van ALSD International, in handen van Liverpool Football Club, met sprekers Paul Cuttill, VP, Stadium Operations, Liverpool FC, Debbie Power, Associate Director, KSS, evenals Jon Lee, directeur, 20.20 Ltd; KSS is een van de belangrijkste sponsors van evenementen.

KSS heeft onlangs de nieuwe Training Center-baan voor Leicester City Football Club voltooid, met een masterplan van 180 hectare en zeven gebouwen, 14 full-size trainingsgronden, een showgebied met een overdekte stand en een full-size Overdekt gebied.

Eerste van zijn soort
De KSS -baan in Piņķi is de allereerste faciliteit in zijn soort in Oost -Europa, maar het bedrijf heeft een aantal wereldwijde projecten voltooid, waaronder in Stade Océane, huis aan le havre ac in le havre, Frankrijk, het Sammy ofer -stadion in Haifa, Israël, huis van Maccabi Haifa en Hapoel Haifa, naast banen in Slovenië, België en Portugal.

Andy Simons, oprichter, KSS zei:

We zijn ook verheugd dat we zijn opgenomen in de stijl van Ahmed Bin Ali Stadium in Al-Rayyan, Qatar, dat de primaire locatie zal zijn van de 2022 FIFA World Cup Qatar ™.

Bij het opzetten van de conceptuele stijl voor het Baltische Sport Village -project had KSS een aantal inspiratiebronnen, waaronder het Krasnodar Stadium Park in Rusland.

FIFA -president, Gianni Infantino, met de algemeen directeur van het Baltische sportdorp, Daniels Petrovs
Volgens KSS zou Letland misschien de toonaangevende Baltische specificaties kunnen zijn bij het aanbieden van elite voetbaltrainingscentra en stadions, zoals Simons benadrukte:

Deze locaties bieden Letland met de faciliteiten voor nog meer vooruitgang van zowel binnenlandse als buitenlandse talenten. De vooruitgang van banen zoals Baltic Sport Village is het primaire startpunt om Letland te helpen dit doel te bereiken.

Bovendien is KSS overtuigd dat Letland de toekomst heeft om te strijden met de Engelse Premier League -teams, zoals Simons schetste:

Letse clubs zoals Riga FC blijven elk jaar strijden in de UEFA Champions League en de Europese League -kwalificatiefasen. In dit geval is het echt mogelijk dat we in de nabije toekomst een Letse voetbalclub zullen zien die vecht bij een Engelse Premier League -club.

Afbeeldingen, hoffelijkheid: Baltic Sport Group / KSS

KSS is een al lang bestaande VIP -sponsor van sportlocatie. Klik op de onderstaande banner voor veel meer informatie over hun toonaangevende diensten en werkzaamheden op de banner …

Sports Location Company organiseert zowel ALSD International, de jaarlijkse seminar & tentoonstelling, evenals 365 buurt met een focus op het verbeteren van inkomsten met nieuwbouw, verbouwingen en service -uitbreidingen, door premium zitplaatsen en gastvrijheid, ontwerp en ontwerp, fan -ervaring, technologie, technologie , Wederopbouw en herstel.

De Hybrid-editie van 2021 werd gehouden door Liverpool Football Club en bevatte een conferentie op hoog niveau, een tentoonstelling met toonaangevende producten en diensten in de industrie, naast netwerkevenementen in het Goodison Park van Everton, evenals M&S Bank Arena. Het 2022 -evenement wordt de komende weken aangekondigd!

#AalsDinternational – Europa’s toonaangevende evenement voor Nederlands Voetbalelftal Thuisshirt de premium stoel- en sporthostsector
#ALSD – Leid de afgelopen 30 jaar de premium stoelindustrie voor
#sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor industriële nieuws, weergaven en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Related Posts

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Tennis Podcast: neem je agressieve methode naar matches

precies hoe kun je je methodespel naar matches brengen? Mental Game Expert, Dr. Cohn beantwoordt een zorg van een sportouder over zijn kind dat extreem goed speelt in…

Leave a Reply

Your email address will not be published.