Category

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL 18/19 seizoen.

Hearts verving hun grasveld in februari 2017 als een kortetermijnservice om prestatieproblemen te pitchen. Dit voorjaar namen Senior Club Management en de Raad van Bestuur de beslissing om aanzienlijk te investeren in het speeloppervlak in het thuisbasis van de club, Tynecastle Club America Thuisshirt Park. Ze namen Stri Sport Facility Specialisten in dienst als ontwerpers en projectmanagers om toezicht te houden op de hele wederopbouw.

Het interne ontwerpteam van Stri legde het laatste schema van het veld uit, waaronder underbeterichtverwarming, een nieuw afvoersysteem en een nieuw irrigatiesysteem. Na interviews met aannemers werd Carrick Sports door harten ingeschakeld om bouwwerken te doen en werden SIS -toonhoogtes binnengebracht om een sisgrass hybride versterkte toonhoogte te installeren.

Hearts begon met grote pitchreconstructie werken onmiddellijk nadat het laatste fluitsignaal vorig seizoen op 9 mei werd opgeblazen. Werk werd uitgevoerd tijdens het korte seizoen, met een ongelooflijk strakke deadline voor voltooiingsset voor 24 juli, voorafgaand aan een Betfred Cup -wedstrijd tegen Cowdenbeath.

Harten voorzitter, Ann Budge, zei:

Dit was een ander “onmogelijke tijdschema” volgens velen, en toch zijn we erin geslaagd om het te bereiken. We moeten Carrick Sports en Sis Turf bedanken voor het aangaan van de uitdaging en Stri voor het beheren van het proces voor ons.

Stri’s projectmanager, Gordon Howat, zei:

Zoals altijd het geval is bij stadionreconstructieprojecten, was het tijdsbestek voor de levering krap en toonde Manchester City Thuisshirt toegangsbeperkingen uitdagend. De club, Stri en Carrick Sports werkten echter in samenwerking om deze problemen te veroveren, en in samenwerking met SIS -gras hebben een fantastisch oppervlak geproduceerd waar het hart van Midlothian FC blij van kan zijn. Iedereen binnen het projectteam is tevreden met wat deze zomer is bereikt.

STRI en Carrick Sports hebben ook een ultramodern milieumonitoringsysteem geïnstalleerd – het eerste in zijn soort dat in elke stadions wordt ingezet. Dit houdt in dat Tynecastle Park zal profiteren van de hoogste niveaus van monitoring en gegevensanalyse die Mexicaans Voetbalelftal Thuisshirt beschikbaar zijn ter wereld. Live vochtspiegels zijn over de toonhoogte geplaatst die automatisch gegevens zullen verzamelen, inclusief luchttemperatuur in het stadion- en lichtniveaus voor groei.

Ann Budge voegde toe:

Met het milieumonitoringsysteem van Stri kan het terreinteam van Tynecastle garanderen dat het oppervlak volgens de hoogste standaard wordt gehandhaafd.

“Jambos” -fans volgden de wederopbouw op sociale media, waarbij @weemac verkondigde dat het veld “fantastisch uitzag” en @rabkeir zei dat het “God’s speelveld is, het is een veld van dromen”.

Afbeelding, hoffelijkheid: STRI

#Sportsvenuebusiness – u op de hoogte houden!

Deel dit artikel

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Tennis Podcast: neem je agressieve methode naar matches

precies hoe kun je je methodespel naar matches brengen? Mental Game Expert, Dr. Cohn beantwoordt een zorg van een sportouder over zijn kind dat extreem goed speelt in…

Leave a Reply

Your email address will not be published.