Uncategorized

Emirates Old Trafford to Hold Stadium Company Style & Advancement Summit ’18

Emirates Old Trafford, House of Lancashire Region Cricket Club, is geverifieerd als de bestemming en voor de stadionbedrijf Style & Advancement Summit 2018 – Eén van de toonaangevende wereldwijde evenementen van Stadium, Arena en Sports Location Company leiders.

Het nemen van locatie op Emirates Old Trafford 12-13 juni 2018, het prestigieuze evenement, had van Xperiology, zal een conferentie, tentoonstelling, stadiontours, netwerkevenementen en de Stadium Company Awards bieden, tot een bijeenkomst van talloze sport en zowel de sport en zowel de sport als Het vele gerespecteerde stadion en evenementenprofessionals van Home Entertainment Sector.

Daniel Gidney, chief executive bij Lancashire Region Cricket Club, zei:

We zijn absoluut enthousiast en extreem blij dat Emirates Old Trafford door Xperiology is aangesteld als het greep van de prestigieuze Stadium Company Style & Advancement Summit 2018. Dat we de toonaangevende personen van de stadionmarkt naar Manchester in Manchester in MANCHESTER in zullen verwelkomen 2018 is een echt bewijs van de voortdurende groei en de vooruitgang van het stadion en de stad.

Ian Nuttall, chief executive van Xperiology, zei:

Elk jaar Urawa Red Diamonds Thuisshirt verhuist de top om te garanderen dat we de extreem nieuwste tonen in het stadionbeheer en de activiteiten. In het afgelopen decennium hebben we de Stadium Company Style & Advancement Summit gehouden op veelgeprezen locaties als Wembley, de O2, Juventus Stadium, Camp Nou, de Bernabéu en Lord’s.

Met zijn uitgebreide seminar en evenementenfaciliteiten-samen met het nieuwe, volledig geïntegreerde Hilton Garden Inn Hotel-biedt Emirates Old Trafford niet alleen een uitstekende hold-faciliteit, maar biedt onze wereldwijde afgevaardigden ook een afzonderlijke showcase voor multi-use stadionactiviteiten.

De verklaring dat de Stadium Company Style & Advancement Summit 2018 zal worden gehouden bij Emirates Old Trafford voldoet aan het nieuws eerder dit jaar dat de locatie wil spelen aan het The Ticketing Company Forum in april 2018.

LCCC’s herontwikkeling van Emirates Old Trafford zal deze zomer de opening van het nieuwe Hilton Garden Inn Hotel overtreffen

Het Hilton Garden Inn Hotel met 150 bedden in Emirates Old Trafford zal beschikken over 80 pitch-gerichte balkonkamers

Daniel ging verder:

Dat Emirates Old Trafford’s blijft meenemen, evenals grote sport en evenementen in de home entertainmentindustrie, waaronder de Stadium Company Style & Advancement Summit, het Ticketing Company Forum, naast de belangrijkste namen in de muziekindustrie, dergelijke Als Radiohead zijn de banen en de wereldwijd populaire zoals Manchester [Ariana Grande] Benefit Show een bewijs van de extreem uitstekende als altijd prominente faciliteiten die worden aangeboden.

De locatie heeft de afgelopen jaren een herontwikkeling van GBP £ 60 miljoen ondergaan, die deze zomer culmineert in de opening van het hotel met 150 Boca Juniors Thuisshirt slaapkamers Hilton Garden Inn, inclusief 80 spectaculaire pitch-balkonkamers.

LCCC’s Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt Emirates Old Trafford samen met de oude Trafford van Manchester United waren gezamenlijke winnaars van de Option Award van de rechter tijdens de Stadium Company Awards van dit jaar voor hun verzending van het ONE zoals Manchester/Ariana Grande Benefit Concert.

Ontdek veel meer over Emirates Old Trafford door hier te klikken om hun opmerking te bekijken in de SVB -directory, en zorg ervoor dat het interview van Katie McIntyre met Emirates Old Trafford’s Operations Director, Anthony Mundy, heeft gecontroleerd over de dagelijkse running van de locatie, naast de GBP £ 60 miljoen herontwikkeling, door hier te klikken.

Afbeelding: Emirates Old Trafford, Manchester. Odi Engeland tegen Australië. Foto door Paul Heyes, zondag 13 september 2015.

#Sportsvenuebusiness – u op de hoogte houden!

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.