Category

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale golfspel kunnen verbeteren.

In de golfpsychologiesessie van deze week helpt Mental Game of Golf-expert en auteur van The Mental Game of Golf, Dr. Cohn, een golfer een pre-round routine te ontwikkelen.

*Download de Golf Psychology Podcast #137 (klik met de rechtermuisknop en “opslaan als” voor uw computer)

Abonneer u op de Golf Psychology Podcast door middel van iTunes

*Krijg een gratis golfvertrouwenrapport om uw preshot Stade Rennais FC Thuisshirt -routines te verbeteren.

*Leer veel meer over de golfpsychologieprogramma’s van Dr. Cohn.

*Bekijk het Mental Edge CD- en werkboekprogramma van de golfer.

Leer bewezen methoden om met vertrouwen te doen!

Lijdt u aan kwetsbaar vertrouwen na gemiste hits, spelen met strikte of hoge verwachtingen die het vertrouwen ondermijnen of het onvermogen om vrij te spelen en terug te schoppen op de baan?

Als je lijdt aan gebrek aan focus, weinig vertrouwen of andere obstakels van mentale games op de cursus, kun je je ware golfpotentieel niet bereiken …

Succesvolle golfers hebben geleerd hoe ze met het grootste vertrouwen in concurrentie moeten doen, dus hebben we het mentale edge ACF Fiorentina Thuisshirt -werkboek en het CD -programma van de golfer ontwikkeld om dit te helpen!

Het Mental Edge -programma van de golfer omvat de top 8 mentale trainingssessies die ik met mijn persoonlijke studenten afwerk om hun mentale spel te verbeteren en de consistentie op de cursus te verbeteren.

Het Mental Edge-programma van de golfer omvat 8 betrouwbaarheidsversterking van CD’s, MP3-audio-opnames en een mentale edge-werkmap van 8 sessies?

De mentale voorsprong van de golfer: een plan van 8 weken voor het grootste vertrouwen

Wat zeggen studenten?
“De mentale kant is alles in golf – het vermogen om je schot of lijn te zien en afhankelijk te zijn van dat je dat shot of putt kunt raken. Dr. Cohn heeft me geholpen afhankelijk te zijn van mijn spel en een slag te zetten. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Excursion Winnaar

“Mijn betrouwbaarheidsniveau is nog nooit hoger geweest! Ik kan je niet vertellen hoe duidelijk ik tijdens alle vier rondes van Tour-School kon denken. Het basisspelplan dat je me gaf, concentreerde me echt. Mijn betrouwbaarheidsniveau is nooit hoger geweest tijdens een toernooi. Het maakt niet uit hoeveel druk er was, ik kon mijn gedachten beheersen en uitvoeren. Bedankt Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Leer krachtige strategieën voor het vertrouwen van golf!

Maak je “kostbare” Palmeiras Thuisshirt mentale gamefouten tijdens je preshot -routine?

Bekijk: 6 ‘kostbare’ fouten maken golfers maken met hun preshot -routine

Download ons gratis Golf Confidence Report!

Hier leer je de beste mentale spelmethoden die je preshot -routine moet opnemen, 6 manieren waarop je mentale routine uiteenvalt, waarom besluiteloosheid je ergste vijand in golf is en meer!

6 ‘kostbare’ fouten die golfers maken met hun preshot -routine

Wat zeggen klanten?

“Dr. Cohn, mijn golfspel is verbeterd gezien het feit dat de allereerste keer dat ik bij peaksports.com aankwam! Je gaf me net genoeg informatie om meteen te verbeteren! Daarna was het slechts een no-brainer om een PeakSports-abonnee te worden! Bedankt dat je me hebt geholpen mijn spel en plezier te verbeteren – zelfs ‘s nachts! Je bent ideaal op! ”
~ Randall Estes

Verhoog je zelfvertrouwen en focus met deskundige mentale game -coaching!

Master Mental Game -instructeur Dr. Patrick Cohn kan u helpen uw mentale spelproblemen kwijt te raken met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of door middel van Skype, FaceTime of telefoon. Bel ons Toll gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor nog veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze studenten?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om te doen met een zelfvertrouwen waardoor mijn stijl doorheen kon schitteren – niet veel meer de arena binnenkomen met dat “herten in de koplampen” look of gevoel. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena eigenlijk na mijn patronen met het gevoel dat ik veel plezier had meegemaakt. Heel erg bedankt.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Tennis Podcast: neem je agressieve methode naar matches

precies hoe kun je je methodespel naar matches brengen? Mental Game Expert, Dr. Cohn beantwoordt een zorg van een sportouder over zijn kind dat extreem goed speelt in…

Leave a Reply

Your email address will not be published.