Uncategorized

Bundesliga goedkeuren virtuele advertentie LED Technology

Duitsland’s Bundesliga heeft een belangrijke stap gezet in de richting van de acceptatie van live in-game virtuele advertentietechnologie, Gamba Osaka Thuisshirt na goedkeuring van de DFL (Duitse voetbalcompetitie) van de virtuele hybride LED-oplossing ontwikkeld door Supponor en ADI.

Virtuele Hybrid LED maakt het mogelijk om de perimeterinhoud die door verschillende internationale publiek wordt gezien virtueel te vervangen die dezelfde wedstrijd bekijken, zonder invloed op de zichtbare LED die door binnenlandse fans wordt gezien.

Lagardère Sports, het grootste media -rechtenbureau van het Duitse voetbal, zal de eerste zijn die de technologie inzet, nadat ze hebben geïnvesteerd in een nieuw ADI virtueel hybride systeem om het voor clubs mogelijk te maken om meerdere keren te commercialiseren in game perimeter media -ruimte.

De mijlpaalgoedkeuring volgt op een reeks live match -tests onder toezicht van SportsCast, de organisatie die verantwoordelijk is voor het leveren van de uitzending van Bundesliga, afgerond met de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Augsburg op 26 februari. Een virtueel hybride systeem is geïnstalleerd voor de game om een aangepaste wereldfeed te maken, die live werd uitgezonden naar alle niet-Duitse sprekende gebieden.

Al 27 jaar biedt ADI technische commerciële oplossingen aan enkele van de grootste sport- en entertainmentevenementen van Europa. Het virtuele hybride systeem pitaliseert die ervaring om de toonaangevende perimeter -LED -technologie van ADI te combineren, gebruikt door meer Britse clubs dan welke andere dan ook, met de baanbrekende augmented reality -oplossing van Supponor.

Virtual Hybrid Digiboard wordt geprezen als een game-wisselaar in commerciële merkactivering, waardoor sponsors mogelijk hun boodschap lokaliseren voor fans die over de hele wereld kijken, met behoud van de dynamische LED-ervaring voor fans in het stadion.

ADI CEO, Geraint Williams, zei:

Het is ongelooflijk opwindend om de commerciële inzet van virtuele hybride Digiboard na jaren van ontwikkeling te zien.

Lagardère -sporten zijn duidelijk voorop als de eerste die de technologie voor internationale uitzending commercieel inzet, maar ADI heeft nu zes nieuwe perimeter LED -systemen vervaardigd voor gebruik in het Engels en Duits voetbal, die ofwel volledig functionerende virtuele hybride systemen zijn, of de hebben Mogelijkheid om gemakkelijk te worden opgewaardeerd, wat betekent dat de bredere adoptie virtuele vervangende LED -technologie snel realiteit wordt.

Onze oplossing gaat verder dan alleen het produceren van het LED -systeem – we bieden de complete end -to -eindworkflow. Ons Aston Villa FC Thuisshirt High Speed Fiber Network, dat stadions en omroepen verbindt met ons European Operations Center, stelt ons in staat om op afstand Newcastle United Thuisshirt gemodificeerde matchfeeds te maken met behulp van de technologie van Supponor, voordat we ze aan omroepen leveren.

Supponor’s Chief Operating Officer, Charlie Marshall, voegde eraan toe:

DFL’s goedkeuring van Supponor en ADI’s virtuele hybride technologie voor implementatie in de Bundesliga is de eerste keer dat elke Federatie het gebruik van LED -geïntegreerde virtuele vervangingstechnologie heeft goedgekeurd. De mijlpaal is het resultaat van een decennium van technologie en productervaring en we zijn verheugd dat we de rigoureuze normen van de DFL hebben aangenomen.

Dit voelt als een echt spelveranderend moment in de manier waarop clubs, rechtenbezitters, omroepen, media -eigenaren, zoals Lagardère Sports en, natuurlijk, sponsors kunnen waarde brengen aan hun commerciële rechten en we zijn verheugd om het nieuwe commerciële landschap te vormen .

Bron en afbeeldingen: ADI

Bekijk het video -interview van SVB met ADI CEO, Geraint Williams, gefilmd op de Soccerex -conventie van vorig jaar in Manchester, door eenvoudig op de onderstaande afbeelding te klikken.

#Sportsvenuebusiness – u op de hoogte houden!

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.