Uncategorized

NASL kondigt groei aan naar Orange Region

De Noord -American Soccer League heeft een nieuw groeipeam in Orange County, Californië Palmeiras Thuisshirt onthuld. Als het negende lid van de competitie begint de New West Coastline Club in het voorjaar van 2018 te spelen. Pete Capriotti, een in Orange County gevestigde ondernemer, zal dienen als de meerderheid van de club en de vertegenwoordiger van de competitiebestuur.

“Voetbal is altijd een huishoudelijke aangelegenheid geweest in ons huis – we vinden het allemaal leuk,” zei Capriotti. “Ik ben een grote fan en voorstander van lokaal, grassroots voetbal en dat is wat deze club zal vertegenwoordigen.”

De club zal naar verwachting zijn wedstrijden spelen in Titan Stadium, een voetbalspecifiek stadion met 10.000 zitplaatsen op de School of California Specify University, Fullerton.

Momenteel zeven weken in het voorjaar van 2017, wil de NASL zijn bestaan aan de westkustlijn verbreden Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt met de toevoeging van de Orange Region Club en het recente debuut van het inaugurele seizoen van de San Francisco Deltas in maart.

“Het is belangrijk voor ons AZ Alkmaar Thuisshirt om een aanzienlijk bestaan te hebben aan de westkust, en we zijn het geluk dat de juiste eigenaar NASL Energy brengt, evenals plezier naar een gebied dat zonder twijfel een broeinest voor voetbal is,” zei Rishi Sehgal, interim -NASL -commissaris. “Pete is een uiterst succesvolle ondernemer en we kijken zeker vooruit naar zijn begrip en knowhow in de bordruimte terwijl we blijven verbreden en evolueren als een competitie.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.