Uncategorized

8 manieren om met verandering om te gaan

Heraclitus van Efeze, een van de grootste geesten in de geschiedenis, zag het leven als een rivier. Hij stelt dat “je nooit twee keer in dezelfde rivier kunt stappen”. Dit komt omdat je bent veranderd en/of zo heeft de rivier.

Boek Surviving University Student Workshop

Eén ding kan worden verzekerd in het leven, en dat is dat verandering onvermijdelijk is. Degenen die het beste omgaan met verandering, passen zich sneller en effectiever aan, terwijl ze genieten van de rit. Dus hoe kunnen we het beste omgaan met verandering?

1. Krijg informatie

In een studie waarin wordt onderzocht hoe mensen omgaan met verandering, ontdekten onderzoekers van de London Business School dat deelnemers door het verzamelen van informatie beter in staat waren om milieuaanwijzingen te interpreteren LOSC Lille Thuisshirt om stress, onzekerheid en dubbelzinnigheid te verminderen. Zodra we onze situatie begrijpen, kunnen we de belangrijkste informatie ophalen.

2. Dompel uw teen in het water

Maak jezelf vertrouwd met de situatie en geef jezelf een voorproefje van wat er gaat komen. Door uzelf bloot te stellen aan een situatie die kan worden omringd door twijfel en zorgen, kan u helpen om zich langzaam aan te passen aan de vereisten van de taak die moet worden uitgevoerd. Dit helpt je om je voor te bereiden op wat er gaat komen en zorgt ervoor dat niet -nuttige gedachten kunnen worden ingetogen en gerationaliseerd.

3. Vraag om hulp

Hulp vragen is een teken van kracht, geen teken van zwakte. Goede mensen om hulp te vragen, zijn vertrouwde familieleden en vrienden. Onderzoekers hebben geconstateerd dat studenten die help-vermijdingsgedrag vertoonden, hun persoonlijke ontwikkeling beperkten. Studenten die op zoek zijn naar advies, ontwikkelen vaak complexere coping -strategieën door te leren van de ervaringen van anderen.

4. Wees geduldig

Wanneer we wijzigingen aanbrengen in belangrijke delen van ons leven, kost het tijd om zich aan te passen aan die verschillen. Wees geduldig en vertrouw op het proces waaraan u bent begonnen, omdat u misschien geen verschillen ‘s nachts ziet. De beste dingen die het bereiken waard zijn, nemen immers vaak tijd en doorzettingsvermogen.

5. Geloof in jezelf

In overeenstemming met een groeimindset, zijn degenen die geloven dat ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen, eerder beter om te gaan met verandering. Verandering moet worden gezien als een kans om te leren van fouten uit het verleden en een nieuwe set vaardigheden te ontwikkelen.

6. Test jezelf

Uw comfortzone is een reeks gedragingen en acties die voldoen aan de routine van het dagelijks leven om risico’s en stress te verminderen die ons een gevoel van veiligheid geeft. Onderzoek heeft aangetoond dat uzelf sociaal en creatief uit uw comfortzone duwt, de Southampton FC Thuisshirt meest nuttige leerresultaten zal produceren.

7. Houd een gevoel van perspectief

Door te begrijpen wat belangrijk is, kunnen we identificeren wat er echt toe doet. Zoek wat belangrijk voor u is en maak dat zo gepersonaliseerd mogelijk. Neem de tijd om jezelf te begrijpen en onthoud dat hoe groot de verandering ook is, er is Olympique Marseille Thuisshirt altijd een manier om de controle terug te nemen.

8. Onthoud uw doel

Wanneer we doelen en doelen hebben, is het soms gemakkelijk om te vergeten wat het grotere geheel is. Onthouden waar je heen gaat en waar je wilt zijn, kan je motivatie om te slagen vergroten.

Laatste gedachte

Zoals Heraclitus van Efeze ooit zei, het leven omvat pieken, dalen, wervelingen en kuilen. Door de 8 hierboven uitgelegde wetenschappelijke tips te gebruiken, kunnen we er echter voor zorgen dat het omgaan met verandering niet zo ontmoedigend is als het lijkt. Door te leren hoe we ons effectiever kunnen aanpassen, kunnen we onze veerkracht ontwikkelen en verandering als een positief beschouwen.

U kunt meer te weten komen over manieren om stress te beheren, met name door groeimindset op onze gidspagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.