Uncategorized

FLO MEILER: Wereldrecords instellen, op 81

Hoewel sommige vrouwen vandaag de gelegenheid kunnen maken om deel te nemen aan de middelbare school, collegiale en professionele atletiek als vanzelfsprekend, herinnert Flo Meiler zich een tijd waarin vrouwen werden uitgesloten van sport. Op 81 groeide Meiler lang voor titel IX op. De inwoner van Shelburne laat haar echter nooit tegenhouden en bewijst dat het Zuid-Koreaans Voetbalelftal Thuisshirt nooit te laat is om uw dromen na te streven.

Het einde van 2015 is een ongelooflijk succesvol jaar voor Meiler. In de nationale seniorenwedstrijden in Minnesota Brighton & Hove Albion FC Thuisshirt in juli richtte ze haar zinnen op de World Masters Athletics Outdoor Championships in Lyon, Frankrijk de volgende maand. Ze kwalificeerde zich gemakkelijk en pakte onderweg acht gouden medailles op. Vervolgens vestigde ze in Frankrijk twee extra World Master Records (om toe te voegen aan haar bestaande 25); een in heptathlon en een andere in het 4 x 100-meter estafette. Bovendien verzamelde ze tien medailles tijdens de ontmoeting, waarvan er vijf goud waren.

Meiler heeft erkenning gekregen voor haar prestaties van de New York Times en CNN. Ze werd Gremio Thuisshirt ook uitgeroepen tot de USA Track and Field Athlete of the Week bij Nationals en is momenteel in de race voor de IAAF Best Masters Honours.

Leave a Reply

Your email address will not be published.