Category

Hoe Bianca Andreescu afleidingen overwint

Zelfs de professionals kunnen uiteindelijk worden afgeleid op de rechtbank

“Ik kan het geluid niet uitstaan ​​tijdens het spelen van een wedstrijd.”

Afleidingen tijdens een wedstrijd zijn irritant en kunnen een groot probleem zijn als je midden in een wedstrijd zit.

Als u zich voorbereidt op een tweede serve en een toeschouwer telefoongesprek horen, kan u u voldoende afleiden om de fout op een cruciaal moment tijdens de wedstrijd te verdubbelen.

Veel dingen kunnen u afleiden van het focussen van uw beste tijdens de wedstrijd …

Ten eerste kan menigte lawaai of gejuich eerder een afleiding zijn. Je kunt je in de minderheid voelen wanneer de menigte luid root voor je tegenstander die je meteen uit je spel kan slaan.

Het tweede type ruis dat een afleiding is, is Crowd Jeering.

Crowd Jeerering is wanneer je wordt uitgejouwd door de menigte of een toeschouwer maakt onbeleefde of luide opmerkingen tijdens of tussen punten.

Wanneer een toeschouwer minachtende opmerkingen op jouw manier regisseert, zoals “hij heeft geen spel”, kan het negatieve, afleidende emoties veroorzaken.

Ten slotte, evenals de meest schadelijke ruis of afleiding, is ongunstig denken.

Of dat nu de opmerkingen van toeschouwers internaliseert, Nagoya Grampus Thuisshirt buitensporig zelfkritisch is of aan uw capaciteiten op het veld twijfelt, dit soort mentale ruis kan uw geestgebied domineren en enorme moeilijkheden opleveren om zich tijdens een wedstrijd te concentreren.

Gedachten, zoals: “Ik stink vandaag”, “Ik ga deze wedstrijd verpletterd worden”, of “Wat is er vandaag mis met mij?” zijn voorbeelden van mentale ruis die je blokkeren om op je hoogtepunt te presteren.

Wat de bron van het lawaai ook is, je kunt de impact tegengaan door precies te ontdekken hoe je je kunt concentreren in het warm van de strijd.

Noise was precies wat Bianca Andreescu moest behandelen in haar finale -matchup tegen Serena Williams op de US Open 2019. Andreescu handhaafde een sterke focus en won de wedstrijd 6-3, 7-5.

Niet alleen moest Andreescu een extreem luide menigte overwinnen die Williams aanmoedigde, Andreescu moest het potentiële interieurgeluid aanbieden toen Williams een comeback begon te maken.

Andreescu: “Wel, ik was het geluid aan het blokkeren of probeerde. Ik zou mezelf misschien nauwelijks horen geloven. Het was echt, echt luid. Ik neem echter aan dat dit deze concurrentie zo speciaal maakt. Het was echter absoluut niet eenvoudig, vooral toen ze terugkwam in de tweede set. Ik bedoel, er werd verwacht. Ze is een kampioen … maar ik probeerde gewoon zo gecomponeerd te blijven als ik kon. Het is moeilijk om gewoon wat te blokkeren, maar ik geloof dat ik daar een behoorlijk goede taak op heb gedaan. ”

Andreescu kon zich concentreren op speelpunten in plaats van naar het geluid te luisteren.

Net als Andreescu, door afleidingen te overwinnen, kun je gefocust blijven en gecomponeerd zijn gedurende de wedstrijd en op je best zijn.

Omgaan met afleidingen

Bepaal eerst waar u zich in een punt op moet concentreren. Definieer uw prestatie -aanwijzingen, zoals snel naar de bol gaan en een doel kiezen.

Ten tweede, begrijp wat niet belangrijk is om punt te spelen – waar je geest naartoe kan zwerven, zoals mensen in de tribunes, ouders of tegenstanders die schreeuwen.

Refeer vervolgens wanneer u erkent dat u over een afleiding gelooft, selecteer om u te concentreren op uw prestatiesignalen of matchstrategie.

Zoek een zin die helpt je interesse terug te brengen naar je spel, zoals “dit punt” of “worden aanwezig.”

Verhoog je zelfvertrouwen en focus met professionele mentale game-coaching!

Master mentale game -coach Dr. Patrick Cohn kan je helpen je mentale spelproblemen met persoonlijke coaching te overwinnen.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of via Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze mentale coaching -stagiairs?

“We zijn verbaasd over hoeveel‘ The Positive Athlete ’-programma mijn nichtje heeft geholpen haar beste tennis tijdens wedstrijden te spelen. Ze haalde eigenlijk de verste ronde van een wedstrijd (halve finale) na het voltooien van de CD’s en de werkmap. We gaan alle 3 in de serie doen. ”~ FC Tokyo Thuisshirt Jason Bourguignon, oom

“Tot nu toe is het programma echt goed gegaan! Mijn zoon doet de werkmap en luistert zowel naar het audiogedeelte en heeft ervan genoten! Hij heeft de afgelopen weken veel beter gespeeld en hij verklaarde dat het programma hem helpt Frans Voetbalelftal Thuisshirt focus en niet nogal zo gefrustreerd raakt. ”~ Tara Mariano, sportouder

Leer bewezen strategieën voor mentale game van tennis om je beste op het veld uit te voeren!

Voer je (of je spelers) zoveel op als je competitiecapaciteit?

Breng je zowel je beste als meest positieve spel naar wedstrijden mee?

Ik hoor spelers vaak mopperen over het naleven van problemen wanneer ze in wedstrijden spelen …

“Ik word zo strak of gespannen voor wedstrijden dat ik niet direct kan geloven of een ritme in mijn spel heb.”

“Ik raak zo gefrustreerd met het maken van slechte schoten of met fouten en het sneeuwballen.”

“Ik verwacht zo mucnull

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.