Category

5 manieren om Perfectionism

te beheren, voelen tieners vaak onder grote druk om perfect Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt te zijn. Perfect slim. Het beste uiterlijk. Het beste bij sport. Het beste in socialiseren. Helaas leidt dit voor veel van dit tot een toename van angst en kan de individuele ontwikkeling minimaliseren. Dus hoe kunnen we studenten het beste helpen bij het overwinnen van perfectionisme?

Boek Mastery Mindset Student Workshop

Wat is perfectionisme?

Perfectionisme wordt gedefinieerd als ‘dwangmatig en onophoudelijk in de richting van onbereikbare doelen en het meten van hun eigenwaarde door productiviteit en prestatie’. Het probleem hier is duidelijk. Als je onbereikbare doelen stelt en je eigenwaarde tegen die doelen meet, ben je waarschijnlijk continu teleurgesteld, boos en gestrest wanneer je onvermijdelijk faalt.

Hoewel zowel mannelijke als vrouwelijke studenten aan perfectionisme kunnen lijden, lijkt het erop dat het veel vaker voorkomt bij vrouwelijke studenten. Uit een recent onderzoek van het Department for Education bleek dat een derde van de tienermeisjes problemen meldt over angst en depressie.

Anekdotisch, uit mijn ervaring met het runnen van workshops met InnerDrive voor meer dan 30.000 studenten per jaar op meer dan 140 scholen, melden veel leraren hogere niveaus van stress, angst en perfectionistische Manchester United Thuisshirt eigenschappen bij studenten (vooral bij hoogwaardige vrouwelijke studenten).

Naast het kwetsen van algemeen welzijn, kan perfectionisme een bezorgdheid over falen veroorzaken. Als je hele eigenwaarde en identiteit aan je succes zijn gekoppeld, worden fouten en tegenslagen als een bedreiging gezien. Het gemeenschappelijke perfectionistische antwoord op dit probleem? Vermijd situaties die een element van risico hebben. Het is beter om de perceptie van het beste te hebben dan om het te riskeren en iedereen ziet uw onvolkomenheden.

Hoe u van perfectionisme af kunt komen

Begrijp de kosten van perfectionisme – mensen opleiden over perfectionisme (d.w.z. wat het is) en wat de gevolgen ervan zijn is een goed uitgangspunt.

Eén studie wees uit dat ‘een korte betaalbare interventie effectief is in het verminderen van de psychologische nood bij onaangepaste perfectionisten’. De cruciale hier is om dit te doen in een nuttige en veilige omgeving. Door hypothetische situaties te beëindigen, kan het het depersonaliseren en ervoor zorgen dat een niet-oordelende sfeer.

Een manier om dit te doen is om studenten te vragen aanbevelingen te geven aan een hypothetische student die zich zorgen maakt over de beste cijfers terwijl ze het beste zijn in alle andere Barcelona Thuisshirt aspecten van het leven (muziek/sport/mode/relaties) hoe ze zelf hun eigen aanbevelingen kunnen volgen.

Vergeet niet dat niemand het beste is – veel studenten lijden tegenwoordig aan FOMO (angst om te missen). Vaak zien studenten anderen ‘het beste leven’ leven en proberen het te meten. Het kan een constante strijd zijn om hen eraan te herinneren dat niemand zo opgetogen of zo goed is als ze op Facebook kunnen verschijnen. Een geweldig functioneel voorbeeld voor studenten is om hen te laten zien hoe ‘gemakkelijk’ het is om een ​​munt te gooien en 5 hoofden op een rij te krijgen, zoals gedemonstreerd in deze video hieronder:

Klik hier om te zien hoe het daadwerkelijk werd gedaan. Deze video helpt studenten te begrijpen dat wat ze online zien vaak een neprealiteit is waar mensen vaak een beeld projecteren dat niet echt is.

Door studenten te helpen begrijpen wat er ‘achter het gordijn’ aan de hand is met anderen, evenals het ontwikkelen van kneedbare vaardigheden zoals zelfcompassie, kunnen we studenten helpen een gezonde relatie te hebben met hun eigen problemen en te begrijpen dat dit deel uitmaakt van wat ons allemaal maakt uniek.

Streef naar uitmuntendheid, geen perfectie- perfectie is een mythe. Het bestaat niet. Het is een illusie. In plaats van deze kabouter te achtervolgen, doel voor hoge normen. Zoals de legendarische Amerikaanse voetbalinstructeur Vince Lombardi ooit opmerkte dat ‘perfectionisme niet haalbaar is. Maar als we perfectie achtervolgen, kunnen we excellentie vangen ‘.

Onderzoek suggereert dat door proactief stappen te ondernemen om studenten die perfectionistische eigenschappen hebben te informeren over het verschil tussen het hebben van een ethiek van uitmuntendheid en het achtervolgen van onopvallend perfectionisme ‘de veerkracht zal verbeteren en het risico -niveaus bij perfectionisme zal minimaliseren’. Deze voordelen zijn onder meer het minimaliseren van angst, angst en het verbeteren van geestelijk welzijn.

Een van de beste boeken die ik kan aanbevelen voor degenen die deze mentaliteit willen benutten, is een ethiek van uitmuntendheid: een cultuur van vakmanschap met studenten bouwen, door leraar Ron Berger. Daarin benadrukt hij veel strategieën, zoals het laten werken van zijn studenten aan langetermijnprojecten in Koop voor hen om een ​​gevoel van trots op hun werk te ontwikkelen, een zware nadruk op reguliere feedback van hoge kwaliteit van leraren, en studenten aanmoedigen om hun werk op te stellen en opnieuw op te zetten voordat u het indient.

Leraren kunnen helpen het verschil te maken tussen een ethiek van uitmuntendheid en perfectionisme heel duidelijk. De eerste is gericht op zo goed als je kunt zijn en je vaardigheden te ontwikkelen. De laatste richt zich op het maken van geen fouten en het vermijden van er slecht uit te zien. In een ethiek van uitmuntendheid worden fouten gecontroleerd als mogelijke leermogelijkheden en niet iets om te worden bedekt, beschaamd of beoordeeld.

Ontwikkel eennull

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.