Uncategorized

AFC-president stelt de FIFA-president in Zürich

Shaikh Salman bin Ebrahim Al Khalifa, AFC-president, heeft grote rangendiscussies gevoerd met de FIFA-president, Gianni Infantino, over onderwerpen als hogere samenwerking tussen het wereldbestuur en de wereld Continentale confederaties.

Ontmoeting in het FIFA-huis in Zürich, de AFC-president, die werd vergezeld door de secretaris-dato van generaal Secretaris Windsor John, beschreef de plannen van de AFC voor een nieuw state-of-the-art trainingscentrum, dat moet worden ontwikkeld in Putrajaya, in Maleisië.

Hij besprak ook Japans Voetbalelftal Thuisshirt aanstaande wedstrijdvoorstellen met de FIFA -president, naast de cruciale functie dat Confederaties spelen in de structuur van het wereldwijde voetbal.

De AFC-president vroeg om een ​​hogere coördinatie en samenwerking te zijn, vooral op het gebied van vooruitgang en benadrukte de vereiste voor uniforme doelstellingen.

Bovendien waren er discussies over de vereiste om ervoor te zorgen dat er een sterker begrip is tussen de FIFA en confederaties voor veel meer gestructureerde programma’s, die het vermijden van duplicatie van middelen en inspanningen zullen veroorzaken.

Bron en afbeeldingen: Aziatische voetbalconfederatie

ALSD Worldwide – Europa’s One evenals alleen evenement gewijd aan de premium/VIP/Club -stoel- en gastvrijheidsmarkt – het nemen van locatie in Spaans Voetbalelftal Thuisshirt Croke Park Stadium in oktober, waar experts uit heel Europa en Noord -Amerika inzichten zullen leveren over hoe precies Uruguayaans Voetbalelftal Thuisshirt Boost de winst met nieuwe builds, restauraties en service -uitbreidingen, naast de huidige F&B en innovatieaanbiedingen.

#ALSDInternational – Het toonaangevende evenement van Europa gewijd aan de premium/VIP -stoel- en gastvrijheidssector

#sportsvenuebiz

#SportSvenuebusiness – ‘s werelds toonaangevende platform voor marktnieuwsweergaven en -ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.