Uncategorized

Golf Podcast: Hoge verwachtingen en doelscores

Dr. Patrick Cohn, professionele golfpsychologie en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om deskundige golfers precies te touren hoe ze hun mentale spel kunnen verbeteren van golf.

In de golfpsychologiesessie van deze week helpt Mental Game of Golf Professional en Author of the Mental Game of Golf, Dr. Cohn, een golfspeler die interesse verliest wanneer hij niet zoveel speelt als verwachtingen.

*Download de Golf Psychology Podcast #133 (klik met de rechtermuisknop en “opslaan als” voor uw computer)

Abonneer u op de Golf Psychology Podcast via iTunes

*Krijg een gratis golfvertrouwenrapport om uw preshot -routines te verbeteren.

*Meer informatie over de golfpsychologieprogramma’s van Dr. Cohn.

*Bekijk de mentale edge -cd van de golfer en het werkboekprogramma.

Leer bewezen strategieën om met vertrouwen te presteren!

Ervaar je het fragiel zelfvertrouwen na gemiste hits, spelen met strikte of hoge verwachtingen die het vertrouwen ondermijnen of het onvermogen om vrij te spelen en ontspannen op de baan?

Als je ervaart met gebrek aan focus, laag zelfvertrouwen of andere uitdagingen op het gebied van mentale game op de cursus, kun je je ware golfpotentieel niet bereiken …

Succesvolle golfers hebben precies ontdekt hoe ze met ultiem vertrouwen in concurrentie kunnen presteren, dus we hebben het mentale edge -werkboek van de golfer en het CD -programma opgezet om u dit te helpen!

Het Mental Edge -programma van de golfer omvat de top 8 mentale trainingssessies die ik doe met mijn persoonlijke stagiairs om hen te helpen hun mentale spel te vergroten en de consistentie op de cursus te verbeteren.

Het Mental Edge-programma van de golfer bevat 8 betrouwbaarheidsversterking van CD’s, MP3-audio-opnames en een mentale edge-werkmap van 8 sessies?

De mentale voorsprong van de golfer: een plan van 8 weken voor ultiem vertrouwen

Wat zeggen stagiairs?
“De mentale kant Olympique Lyonnais Thuisshirt is alles in golf – het vermogen om je schot of lijn te zien, evenals vertrouwen dat je dat schot of putt kunt raken. Dr. Cohn heeft me geholpen mijn spel te vertrouwen en een slag te zetten. ‘
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Tour -winnaar

“Mijn betrouwbaarheidsniveau is nog nooit hoger geweest! Ik kan je niet precies vertellen hoe duidelijk ik tijdens alle vier rondes van Tour-School kon geloven. Het eenvoudige spelplan dat je me gaf, concentreerde me echt. Mijn betrouwbaarheidsniveau is nooit hoger geweest tijdens een toernooi. Het maakt niet uit hoeveel druk er precies op was, ik kon mijn gedachten beheren en uitvoeren. Zeg u dank aan Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Leer krachtige strategieën voor het vertrouwen van golf!

Maakt u tijdens uw preshot -routine een “kostbare” mentale spelfouten?

Bekijk: 6 ‘kostbare’ fouten die golfers maken met hun preshot -routine

Download ons gratis Golf Confidence Report!

Hier ontdek je de beste mentale spelstrategieën die je preshot -routine moet bevatten, 6 methoden Athletic Bilbao Thuisshirt die je mentale routine afbreekt, waarom besluiteloosheid je slechtste tegenstander in golf is en meer!

6 ‘kostbare’ fouten die golfers maken met hun preshot -routine

Wat zeggen klanten?

“Dr. Cohn, mijn golfspel is verbeterd sinds de extreem allereerste keer dat ik op PeakSports.com belandde! Je hebt me gewoon voldoende info gegeven om onmiddellijk te verbeteren! Daarna was het een eenvoudige no-brainer die uiteindelijk een PeakSports-abonnee werd! Zeg je bedankt dat je me hebt geholpen bij het verbeteren van mijn spel en plezier – zelfs ‘s nachts! Je hebt gelijk! ”
~ Randall Estes

Verhoog je zelfvertrouwen en focus met professionele mentale game-coaching!

Master mentale game -coach Dr. Patrick Cohn kan je helpen je mentale spelproblemen met persoonlijke coaching te overwinnen.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of via Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze stagiairs?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om met een vertrouwen te presteren dat mijn stijl in staat stelde om door te stralen – niet meer de arena Santos Laguna Thuisshirt binnen te komen en die “hert in de koplampen” look of gevoel te houden. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena echt nadat mijn patronen het gevoel hadden dat ik veel plezier had meegemaakt. Zeg zo heel erg bedankt. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Leave a Reply

Your email address will not be published.