Uncategorized

2030 of 2034? Salt Lake Winter Olympische offerteresolutie zou beschikbaar moeten zijn in 2022

Het Salt Lake City-Utah Committee voor de wedstrijden verklaarde maandag dat ze zouden hopen een resolutie te hebben over de vraag of het biedt om de Olympische Olympische 2030 of 2034 te behouden, Paralympische winterspelen op een bepaald punt in 2022, mogelijk in de allereerste helft van het jaar.

Fraser Bullock, zowel president als chief executive politieman van het Salt Lake City – Utah Committee voor de Spelen, verklaarde na een strategisch bestuur dat maandag bevredigde dat hun groep constant betrokken is geweest bij de Olympische Olympische en het Paralympische Comité van de Verenigde Staten in het werken aan Verschillende kwesties, waaronder een beslissing over welke games ze moeten citeren.

USOPC CEO -politieman Sarah Hirshland sprak met de commissie voorafgaand aan USOPC Board -vergaderingen die later deze week in Salt Lake City waren geregeld. Samen met het kiezen van welke games te Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt hosten, is het SLC -comité van plan om de komende maanden door te brengen met het ontwikkelen van zijn citaatbestand, de dialoog behouden met het wereldwijde Olympisch Comité -compensatie van het Olympische Comité en zijn outreach naar Utah -gemeenschappen verbreden. De SLC -groep heeft de afgelopen maand twee online vergaderingen met het IOC gehad.

Het voorgestelde budgetplan van een toekomstige spellen van Salt Lake City is $ 2,2 miljard, Bullock verklaarde ongeveer $ 200 miljoen minder dan wat het budgetplan van 2002 was. Het operationele element van het budgetplan zou $ 1,75 miljard bedragen, met $ 200 miljoen aan contingentie en $ 250 miljoen van wat organisatoren ‘Legacy’ noemen, geld dat voornamelijk zou worden gericht op de Utah Olympic Tradition Foundation – die was opgericht Nadat de wedstrijden van 2002 zijn voltooid met een overschot – naast de Utah Sports Commission.

“Met die traditie -financiering kunnen we iets speciaals doen,” zei Bullock. “De 17 dagen zijn een enabler om nog hogere dingen te doen.”

Het budgetplan wordt berekend in 2030 dollar, zei Bullock, met een inflatiecijfer van 24 procent.

Organisatoren verklaarden dat het citaat geen regionaal zou hebben of belastinggeld specificeert met federale ondersteuning voor beveiliging en transport, evenals ze hebben een contract gesloten voor 13.000 hotelruimtes Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt met 105 eigendommen, meer dan de helft van de totale verwachte vereiste voor een toekomstige games.

De voor de hand liggende enorme zorg is of economisch back-to-back games in de Verenigde Staten mogelijk is met de 2028 Summertime Games op weg naar Los Angeles. Bullock verklaarde dat LA28 -organisatoren ‘extreem ondersteunend en uiterst nuttig zijn geweest, omdat we met deze technische kwesties omgaan. Er zijn een aantal problemen geweest waarmee we hebben gewerkt en hebben gezegd: ‘Ja, dit kan werken’, en Saoedi-Arabisch Voetbalelftal Thuisshirt we hebben meer problemen om door te gaan. Het is niet alleen overtuigen van het IOC, het zorgt ervoor dat we allemaal absoluut zijn overtuigd dat niet alleen back -to -back -games succesvol zouden zijn, maar dat ze zouden gedijen.

Samen met Salt Lake kan opmerkelijke potentiële biedingen voor 2030 afkomstig zijn van Sapporo, Japan, die in 1972 werd gehouden, evenals een gezamenlijk citaat in Canada tussen 2010, houden Vancouver, Whistler en de vier allereerste naties.

SLC-citaatleiders zijn van plan om niet alleen in februari in Beijing uit de eerste hand te zijn als onderdeel van het IOC-toeschouwerprogramma, maar ook eveneens een 20e jubileumevenementen van de 2002-games als methode om een ​​momentum voort te zetten in de richting van een bod. “Dit biedt ons de mogelijkheid om onze traditie te delen en op het scherm te zetten en die erfenis te vieren,” zei Catherine Raney Norman, voorzitter Catherine Raney.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.