Category

Maak je je zorgen over drie putten?

Dr. Patrick Cohn, professionele golfpsychologie en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om deskundige golfers te struikelen precies hoe ze hun SC Braga Thuisshirt mentale golfspel kunnen verbeteren met behulp van golfpsychologietechnieken die zijn vastgesteld in de laatste plaats die zijn vastgesteld in de laatste plaats die zijn vastgesteld in de laatste plaats die zijn vastgesteld in het laatste moment 20 jaar van zijn carrière.

In de golfpsychologiesessie van deze week beantwoordt Mental Game of Golf Professional en auteur van het mentale spel van golf, Dr. Cohn, een zorg van een golfspeler die bang is voor drie putten. Ontdek precies hoe je de putter kunt laten gaan en een volledig gratis slag op je allereerste putt kunt maken.

Download een volledig gratis golfpsychologierapport om uw preshot -routine te verbeteren.

Abonneer u op de Golf Psychology Podcast via iTunes

Leer bewezen technieken om met vertrouwen uit te voeren!

Ervaar je uit delicaat vertrouwen na gemiste hits, spelen met strikte of hoge verwachtingen die het vertrouwen ondermijnen of het onvermogen om vrij te spelen en te worden afgeworpen op de cursus?

Als je ervaart met gebrek aan focus, weinig vertrouwen of andere uitdagingen op het gebied van mentale game op de cursus, kun je je ware golfpotentieel niet bereiken …

Succesvolle golfers hebben precies ontdekt hoe ze met het hoogste vertrouwen in concurrentie kunnen uitvoeren, dus we hebben het mentale randwerkboek van de golfer en het CD -programma opgezet om u dit te helpen!

Het Mental Edge -programma van de golfer omvat de top 8 mentale trainingssessies die ik met mijn persoonlijke stagiairs heb afgerond om hen te helpen hun mentale Gremio Thuisshirt spel te vergroten en de consistentie op de cursus te verbeteren.

Het Mental Edge-programma van de golfer bevat 8 betrouwbaarheidsversterking van CD’s, MP3-audio-opnames en een mentale edge-werkmap van 8 sessies?

De mentale voorsprong van de golfer: een plan van 8 weken voor het hoogste vertrouwen

Wat zeggen stagiairs?
“De mentale kant is alles in golf – het vermogen om je schot of lijn te zien en erop te rekenen dat je dat schot of putt kunt raken. Dr. Cohn heeft me geholpen op mijn spel te rekenen en een slag te zetten. ‘
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Trip -winnaar

“Mijn betrouwbaarheidsniveau is nog nooit hoger geweest! Ik kan je niet precies vertellen hoe duidelijk ik tijdens alle vier rondes van Tour-School kon geloven. Het eenvoudige spelplan dat je me gaf, concentreerde me echt. Mijn betrouwbaarheidsniveau is nooit hoger geweest tijdens een toernooi. Het maakt niet uit hoeveel druk er precies op was, ik kon mijn gedachten beheren en uitvoeren. Zeg u dank aan Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Leer krachtige strategieën voor het vertrouwen van golf!

Maakt u tijdens uw preshot -routine een “kostbare” mentale spelfouten?

Bekijk: 6 ‘kostbare’ fouten die golfers maken met hun preshot -routine

Download ons totaal gratis Golf Confidence Report!

Hier ontdek je de beste mentale speltechnieken die je preshot -routine zou moeten bevatten, 6 methoden die je mentale routine afbreekt, waarom besluiteloosheid je slechtste tegenstander in golf is en meer!

6 ‘kostbare’ fouten die golfers maken met hun preshot -routine

Wat zeggen klanten?

“Dr. Cohn, mijn golfspel is verbeterd omdat de extreem allereerste keer dat ik bij peaksports.com aankwam! Je hebt me gewoon voldoende info gegeven om onmiddellijk te verbeteren! Daarna was het een eenvoudige no-brainer die uiteindelijk een PeakSports-abonnee werd! Zeg je bedankt dat je me hebt geholpen bij het verbeteren van mijn spel en plezier – zelfs ‘s nachts! Je bent het beste op! ”
~ Randall Estes

Verhoog uw zelfvertrouwen en focus met Aston Villa FC Thuisshirt professionele mentale game -coaching!

Master mental game trainer Dr. Patrick Cohn kan je helpen je mentale spelproblemen te overwinnen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of via Skype, FaceTime of telefoon. TELEFOON CALL ONS TOL VOLLEDIG GRATIS op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze stagiairs?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om met een zelfvertrouwen uit te voeren dat mijn stijl in staat stelde om door te stralen – niet veel meer de arena binnen te komen die die “hert in de koplampen” look of gevoel hielden. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena echt nadat mijn patronen het gevoel hadden dat ik veel plezier had meegemaakt. Zeg zo heel erg bedankt. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.