Uncategorized

Het mentale spel van College Tennis

Verbetering van je mentale tennisspel

Dr. Patrick Cohn, auteur van Tennis Confidence: Mental Tough voor competitiespelers, en Stephanie Nickitas, hoofdinstructeur van het tennisteam van de vrouwen aan de Universiteit van Central Florida, gaan over de Mental Game Moeilijkheden College Tennis Players worden geconfronteerd.

Luister naar het interview om nog veel meer te ontdekken over het verbeteren van je mentale tennisspel.
Stephanie was een opvallende speler in Florida van 1996-99 en verdiende zes keer All-America-erkenning voor de Gators. Nickitas, lid van de Gators ‘1996 en 1998 NCAA National Championship Squads, won 128 singles -wedstrijden tijdens haar bezetting en vier collegiale Club America Thuisshirt Grand Slam -titels.

Gebruik de onderstaande speler om te luisteren naar het interview met Stephanie Nickitas en Dr. Cohn:
[Audio:]
Zie PeakSports Network om te luisteren naar het hele interview met Dr. Cohn en instructeur Nickitas of voor nog veel meer interviews over het mentale spel:

PeakSports Network op internet Mental Training Program

Leer bewezen mentale spelmethoden om je best te doen op het veld!

Voer je (of je spelers) zoveel op als je competitiecapaciteit?

Breng je zowel je beste als veel positieve game naar wedstrijden?

Succesvolle tennisspelers hebben precies ontdekt hoe ze het met het grootste vertrouwen in toernooien moeten doen.

Als je bereid bent om je mentale weerbaarheid te verbeteren en met het grootste zelfrespect in wedstrijden, kan tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor competitiespelers je helpen dit te doen!

Gebruik tennisvertrouwen om te helpen bij het verbeteren van uw mentale weerbaarheid van tennis en het vinden van zowel krachtige als bewezen mentale spelmethoden die deskundige atleten hebben gewonnen!

Tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor wedstrijdspelers

Wat zeggen mentale game -klanten?
“We zijn verrast over hoeveel‘ The Positive Athlete ’-programma mijn nichtje heeft geholpen haar beste tennis te spelen tijdens wedstrijden. Ze haalde eigenlijk de verste ronde van een wedstrijd (halve finale) na het voltooien van de CDS/Workbook. We gaan alle vijf in de serie doen. ”
~ Jason Bourguignon, oom

Download ons gratis tennispsychologierapport!

Ontdek of je een of veel meer van deze “kostbare” ongedwongen mentale gamefouten maakt tijdens wedstrijden!

Download ons gratis tennispsychologierapport:

Zes ongedwongen ‘mentale game’ fouten tennisspelers maken tussen punten

Je zult ontdekken:

Hoe je geest je beste of slechtste bezit op Tunesisch Voetbalelftal Thuisshirt het veld kan zijn.

Als u uw geest met succes gebruikt tussen punten.

Eén methode die u kan helpen om het laatste punt te laten gaan.

De beste mentale spelvaardigheden die je nodig hebt om te beheersen om je zelfvertrouwen en prestaties tussen punten te verbeteren.

Klik hier om vandaag nog uw gratis rapport te downloaden: Zes niet -aangedreven ‘Mental Game’ fouten die tennisspelers maken tussen punten

Wat zeggen tennisspelers?
“Namens al onze coaches die naar de ITA Coaches -conventie van 2004 zijn gegaan, zou ik je willen bedanken voor het dienen als een arts. Ik begrijp dat de coaches vonden dat het zowel bevredigend als informatief was. We waarderen het zeer dat u de tijd neemt om zich voor te bereiden en zo’n indrukwekkend centrum te presenteren ten behoeve van onze coaches. ”
~ Nancy Breo, ITA -conventie

Verhoog uw zelfrespect en focus met professionele mentale game-coaching!

Master Manchester United Thuisshirt Mental Game -instructeur Dr. Patrick Cohn kan u helpen uw mentale spelproblemen af te komen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of door middel van Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons tol gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze mentale coaching -stagiairs?
“Dr. Cohn, een van mijn doelen is om uiteindelijk een coach van wereldklasse te worden, er zijn een paar coaches uit de VS die me de meest John houten, Kid Shula, evenals Pat Riley hebben beïnvloed. Nadat ik met je heb gewerkt, vermeld ik nu ook je naam bij de meest prominente coaches in mijn vakgebied! ”
~ Franz

?

Leave a Reply

Your email address will not be published.