Uncategorized

Chicago tot 2018 Laver Cup

Chicago is gekozen om de tweede editie van het Laver Cup Worldwide Tennis Tournament te houden. Het evenement wordt georganiseerd in United Center, 21-23 september 2018.

De inaugurele versie van het evenement werd onlangs opgevoerd in Praag. De competitie heeft een team van zes top Europese man versus een team van zes spelers uit de rest van de wereld. Japans Voetbalelftal Thuisshirt Het 2018 -evenement markeert de allereerste expert tenniscompetitie in Chicago in 25 jaar.

“We zouden niet meer opgewonden kunnen zijn en een ongelooflijk succesvolle inaugurele Laver Cup volgen om dit evenement volgend jaar in de Verenigde Staten te houden”, aldus Katrina Adams, president en CEO van de Amerikaanse tennisvereniging. “Het is persoonlijk opwindend dat de Laver Cup naar mijn huisstad Chicago komt. Om verbonden te zijn met de traditie Crystal Palace FC Thuisshirt van het United Center en het werken met hun team zal US Sassuolo Thuisshirt ons in staat stellen dit evenement te laten zien en meer spelers voor onze sport een leven lang aan te trekken. We begrijpen de energie van sportfans van Chicago en sindsdien begrijpen we dat dit een uitstekend succes zal zijn, evenals een uitstekende kans om tennis te blijven groeien. ”

“Het is verwijderd De Laver Cup is geproduceerd met elk beschouwd detail, elk geanalyseerd aspect, elk stuk zorgvuldig geconstrueerd – het is een evenement dat niet alleen voor succes in het jaar één en twee is gepositioneerd, maar vele jaren om te vinden als een essentieel voor de tennis Kalender, ”verklaarde Kara Bachman, uitvoerend directeur van de Chicago Sports Commission. “Chicago is vernederd om te worden gekozen als de allereerste Amerikaanse stad die de Laver Cup bekleedt – evenals we zijn verheugd om Team Europa, Team World en hun fans van de hele wereld naar Chicago en het United Center te verwelkomen September.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.