Uncategorized

United Quote Committee smaller de lijst tot 32 steden voor 2026 FIFA World Cup

Het United Quote Committee heeft de 32 steden onthuld die kunnen dienen als officiële inhoudt voor de FIFA World Cup 2026. De lijst bevat vier steden in Canada, drie in Mexico, evenals 25 steden in de Verenigde Staten. Elk van de 32 potentiële hold -steden heeft bestaande of georganiseerde stadions, evenals andere faciliteiten die voldoen aan of overtreffen van de eisen gedetailleerd door de FIFA.

“We hebben aanvragen gekregen van 41 steden in Canada, Mexico en de Verenigde Staten en hebben de aanbieding verkleind na een gedetailleerde evaluatie van elk van de buurten en faciliteiten,” zei John Kristick, uitvoerend directeur van het United Quote Committee. “De 32 steden die we hebben bepaald als potentiële steden, zowel op zichzelf als samen, zijn bereid voetbalfans van Voetbal Thuisshirt over de hele wereld te verwelkomen. Ze zijn veel meer dan in staat om te helpen bij het ontmoeten van de gedeelde visie en het streven van FIFA en het United -citaat bij het vormgeven van de toekomst van voetbal in Noord -Amerika. ”

Tijdens de volgende fase van het citaatproces zal het United Quote Committee de 32 potentiële hold -steden integreren in de citaatmethode die door de Verenigde Staten, Mexico en Canada wordt vastgesteld om de FIFA World Cup 2026 te houden. Marokko heeft ook zijn intentie uitgeroepen tot citeren voor de concurrentie wanneer formele biedingen volgend jaar moeten verschijnen. Agenten uit de 32 Noord -Amerikaanse steden zullen naar Houston reizen voor een werksessie met het United Quote Committee River Plate Thuisshirt in de week van 13 november.

Het United Quote Committee zal blijven samenwerken met de negen steden die niet doorgaan naar de volgende fase van het kandidaat Atletico Madrid Thuisshirt -stadsproces. Die steden zijn Birmingham, Alabama; Cleveland, Ohio; Indianapolis, Indiana; Jacksonville, Florida; New Orleans, Louisiana; Ottawa, Ontario; Pittsburgh, Pennsylvania; Regina, Saskatchewan; evenals San Antonio, Texas. Die steden, samen met anderen, worden over zoveel mogelijke plaatsen voor teambasiskampen gedacht, evenals andere evenementen die zoveel leiden als het WK 2026.

De 32 potentiële steden zijn:

Canada:
Edmonton, Alberta
Montreal, Quebec
Toronto, Ontario
Vancouver, Brits Colombia

Mexico:
Guadaljara, Jalisco
Mexico Stad, Mexico
Monterrey, Nuevo León

Verenigde Staten:
Atlanta, Georgia
Baltimore, Maryland
Boston, Massachusetts
Charlotte, North Carolina
Cincinnati, Ohio
Chicago, Illinois
Dallas, Texas
Denver, Colorado
Detroit, Michigan
Houston, Texas
Kansas City, Missouri
Las Vegas, Nevada
Los Angeles, Californië
Miami, Florida
Minneapolis, Minnesota
Nashville, Tennessee
New York/New Jersey
Orlando, Florida
Philadelphia, Pennsylvania
Phoenix, Arizona
Salt Lake City, Utah
San Francisco Bay Area
Seattle, Washington
Tampa, Florida
Washington, D.C.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.