Uncategorized

Rose Bowl Stadium voegt gemberbiersponsor

toe, het huis van Barcelona Thuisshirt het UCLA -voetbal en de toegenomen bowl -game heeft een nieuw officieel drankje dat zal worden geserveerd bij al zijn stadionevenementen.

Reed zal het officiële gemberbier van het verhoogde bowl -stadion zijn en ook worden gedistribueerd over de UCLA -school en zijn bijna 45.000 studenten.

“Het toegenomen Bowl -stadion en Reed’s zijn algemeen bekend en gerespecteerde Amerikaanse merknamen”, aldus Lindsay Martin, vice -president van reclame voor Reed’s. “Reed’s en het toegenomen Bowl -stadion zijn een natuurlijk partnerschap. We kijken vooruit naar het leveren van een verpakt verhoogd komstadion, zowel een gezonde als een smakelijke dosis gember. ”

Cocktails, waaronder Reed’s, zijn ook geïntegreerd in alle suite -menu’s en zullen ook worden geserveerd in Brookside Golf Club in het verhoogde Bowl Stadium. Reed’s produceerde ook een ‘Rose Mule’ gemengd drankje voor het Brookside Golf Club -menu, gemaakt met Reed’s sterkste gemberbier, bourbon, vers limoensap, en gegarneerd met Reed’s gekonfijte gember en munt.

“We Liverpool FC Thuisshirt zijn verheugd om Reed’s gemberbier te verwelkomen in Ajax Thuisshirt ons huishouden van partners in het Amerikaanse stadion,” verklaarde Jens Weiden, hoofdopbrengst in de Revenue in het toegenomen Bowl Stadium. “Zowel gevarieerd als ambachtelijke voedsel en drankaanbiedingen zijn een zorg voor fans die naar voetbalwedstrijden van wereldklasse, voetbalwedstrijden, evenals shows op onze iconische locatie gaan. Het is opwindend om een partner als Reed te hebben die die inspanning aansluit. ”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.