Uncategorized

Nieuw ticketoverlay -overlay -systeem en nieuwe records op de Heineken Champions Cup Final

OSHI Software, het bedrijf achter Tickets.ie en Seatfair, viert het succes van een innovatief nieuw ticketproduct in de suite nadat het werd gebruikt om te verkopen om te verkopen om te verkopen om te verkopen -Uit de snelst verkopende Heineken Champions Cup -finale in de geschiedenis.

Met het DREEK Release System (DRS) -product kunnen supporters van alle acht teams in Quarter Final Fase hun tickets online kiezen voor de finale, die alleen in rekening worden gebracht en verwerkt als hun team vordert.

Supporters kunnen eerder betrokken zijn en hun tickets selecteren op hun gemak, terwijl sportorganisatoren profiteren door de gebruikelijke overhead- en doorlooptijd te vermijden die verband houdt met het gebruik van traditionele ticketmethoden in het beschikbare korte tijdsbestek zodra de finalisten bekend zijn.

Het systeem maakt het ook mogelijk dat onverkochte tickets worden aangeboden aan niet-concurrerende supporters die hun interesse hebben geregistreerd om nog Cruz Azul Thuisshirt steeds aanwezig te zijn, wat resulteert in hogere aanwezigheid en ticketinkomsten.

Mick Hogan, Newcastle 2019 evenementdirecteur en uitvoerend directeur van Newcastle Falcons, waarin het evenement werd georganiseerd, zei:

Onze ervaring met het werken met tickets.ie is eerste klasse geweest. Ze zijn innovatief, zeer ontvankelijk Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt voor uitdagingen en werken hard om een briljante klantervaring te garanderen.

Hun kennis van ticketing is uitgebreid en het eindresultaat voor de finale van Newcastle 2019 was alles waarvan we vonden dat het zou moeten zijn. De feedback van supporters, de EPCR, de teams en de lokale bewoners is ongelooflijk positief.

De Heineken Campions Cup Finale 2019 was de snelst verkopende finale in de 24-jarige geschiedenis van het toernooi. Het vestigde ook een nieuw record in termen van supporterbetrokkenheid met 62.000 bezoekers van het Champions Rugby Village en meer dan 2,1 miljoen sociale media -interacties.

De concurrentie zal naar schatting hebben geleid tot een economische impact van £ 35 miljoen op Newcastle en omliggende gebieden.

Vik Kumar, CMO, Tickets.ie/oshi Software, zei:

Sportorganisaties met andere knock -outwedstrijden hebben contact opgenomen met OSHI -software achter het succes van Heineken Cup, om te informeren naar het gebruik Olympique Lyonnais Thuisshirt van DRS om aan hun ticketvereisten te voldoen.

Het geheel Ierse en geëxploiteerde bedrijf, behandelt jaarlijks ticketing voor duizenden muziek, kunst, komedie, educatieve, familie- en sportevenementen. Het is de grootste onafhankelijke ticketwinkel van Ierland en de grootste sportticketwinkel.

Neem voor meer informatie contact op met Vik Kumar via e -mail op: vik.kumar@tickets.ie

#SportSvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor sectornieuws, weergaven en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.