Uncategorized

USA Volleyball Sunshine Classic Set voor Orlando

Het Orange County Convention Center in Orlando, Florida, organiseert de USA Volleyball Sunshine Classic Girls Eintracht Frankfurt Thuisshirt Qualifier van 2002–2025.

De editie van 2022 staat gepland voor 1-3 april. De Sunshine Classic is een van de 12 kwalificaties voor het USA Volleyball Girls Junior National Championship. Het nationale kampioenschap van 2022 is 23 juni – 4 juli in Indianapolis met kwalificatie vanaf 5 maart in de Salt Lake City Showdown in Utah.

“We zijn verheugd om samen te werken met het Orange County Convention Center en Greater Orlando Sports om de Sunshine Classic -kwalificatiewedstrijd de komende vier jaar terug te brengen naar Orlando,” zei Jamie Davis, president van de VS en chief executive officer. “De Sunshine Classic is een premier kwalificatietoernooi voor het USA Volleyball Girls Junior National Championship, en we weten dat onze atleten, gezinnen, ambtenaren en medewerkers dol zijn op alles wat Orlando biedt als een bestemming voor hen.”

In 2021 concurreerden veel meer dan 1.100 teams bij de Sunshine Classic met 36 teams die doorgaan naar het nationale kampioenschap.

“We waarderen ons oude partnerschap met USA Volleyball en we bedanken hen voor hun voortdurende Chelsea FC Thuisshirt vertrouwen in het centrum van gastvrijheid,” zei Mark Tester, uitvoerend directeur van Ajax Thuisshirt Orange County Convention Center. “We kijken uit naar het vooruitzicht om samen te werken met USA Volleyball en de Sunshine Qualifier.”

“We zijn zo blij om de Sunshine Classic Girls -kwalificatiewedstrijd te verwelkomen, met de beste indoor volleybalatleten uit de Verenigde Staten voor de komende vier jaar,” zei Greater Orlando Sports President en Chief Executive Officer Jason Siegel. “Namens onze partners bij de OCCC, Orange County en uitchecken Orlando, kijken we ernaar uit om een ​​buitengewone ervaring te bieden voor alle coaches, atleten en gezinnen die naar onze gemeenschap zullen reizen voor het evenement.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.