Uncategorized

Oak View Group voegt Kim Stone toe aan Executive Team

Oak View Group heeft Kim Stone onthuld als president van UBS Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt Arena en Executive Vice President van OVG East Coast.

Stone zal gevestigd zijn in Belmont Park, New York, en houdt toezicht op alle UBS Arena Company en bouwactiviteiten. Ze zal ook verantwoordelijk zijn voor alle OVG East Coast Line had evenals geëxploiteerde eigendommen, waaronder Baltimore Arena, die is georganiseerd om te openen in februari 2023. UBS Arena is de huislocatie voor de New York Islanders.

gerelateerde verhalen

Amerikaanse damesvoetbalteam om met Duitsland in Florida, New Jersey te gaan

Ervaring kissimmee genaamd officiële reisbestemming van NFL London Games

Associated high-end hotels Worldwide Tabs Dan Meisler als wereldwijde verkoopdirecteur

NASCAR maakt historische terugkeer naar North Wilkesboro Speedway in 2023

West Coastline Seminar Men’s evenals basketbalwedstrijden voor vrouwen blijven in Las Vegas

“Ik ben heel blij om lid te worden van Tim Japans Voetbalelftal Thuisshirt Leiweke, Francesca Bodie, Scott Malkin, Jon Ledecky, evenals het extreem bekwame team in de Sanfrecce Hiroshima Thuisshirt UBS Arena en Oak View Group,” zei Stone. “De geweldige groei van OVG op alle locatieplatforms is onovertroffen. UBS Arena heeft de muziek en deskundige hockeyervaring in New York getransformeerd met unieke voorzieningen van wereldklasse. Na onze De & I -inspanningen in Miami te hebben geleid, begrijp ik diep dat een toewijding aan diversiteit een enorme waarde voor ons personeel, ons bedrijf, evenals de buurt die we bedienen, ontgrendelt. ”

Stone heeft gediend in uitvoerend leiderschapsfuncties met de Miami Warm en Golden Specify Warriors. Ze zal haar nieuwe functie op 1 augustus veronderstellen en rapporteert aan zowel de Board of Managers of UBS Arena als Francesca Bodie, president van Company Advancement voor OVG.

“Ik ben blij Kim te verwelkomen in het team en vooruit te kijken om haar UBS Arena naar nieuwe hoogten te zien brengen terwijl we een uitstekend momentum blijven ontwikkelen bij OVG,” zei Bodie.

Als onderdeel van haar nieuwe functie met OVG zal Stone toezicht houden en het tactische plan voor de UBS Arena uitvoeren, evenals de omgeving, evenals het stimuleren van succes en kaartverkoop voor alle evenementen.

“Kim is een uitstekende vorm om onze organisatie van wereldklasse te leiden in zowel UBS Arena als OVG East Coastline-locaties en ik ben heel blij dat ze zich bij het OVG-team zou laten voegen” Uitvoerend politieman van Oak View Group.

“De New York Islanders, als partner in UBS Arena, zijn zowel tevreden en vereerd om Kim Stone te verwelkomen in onze familie,” verklaarde Scott Malkin, mede-eigenaar van de New York Islanders. “Haar toewijding aan uitmuntendheid, in elke stap van haar carrière, vormt het gebruik van onze organisatie.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.