Category

Het Northeast Kingdom krijgt deze zomer een nieuw padsysteem

, er is een heel nieuw padsysteem om in het noordoostelijke koninkrijk te bekijken voor wandelaars, lopers en vogelaars.

Vanaf 22 juni is het Kingdom Heritage Path System, een 20-mijl netwerk van voetsporen met de 132.000 hectare grote voormalige kampioen Worldwide Paper Business Timberlands in de buurt van Island Pond, beschikbaar voor het publiek.

De tracks verbinden bestaande paden op Bluff Island in Island Pond, Gore Mountain in Avery’s Gore evenals het Silvio O. Conte National Fish & Wildlife Sanctuary in Brunswick door middel van een achterlandpad dat voorbijgaat met afgelegen en taai bos in het noordelijke Essex District. De voetpaden brengen wandelaars naar een paar van de meest sensationele delen van het Nulhegan -bekken, met werkende houten, uitstekende bossen en natuurlijke moerassen.

Uitzicht vanaf het nieuwe Kingdom Heritage Trail. foto met dank aan de milieuvriendelijke bergclub
Het is niet dagelijks dat de milieuvriendelijke Mountain Club een nieuw padsysteem opricht. Deze taak is het resultaat van 20 jaar visioning en vrijwilligerswerk van zowel de lokale bevolking als padorganisaties.
Op veel manieren begint het verhaal van het pad in 1998, toen de Worldwide Paper Business van de kampioen plannen onthulde om 132.000 hectare grond aan te bieden in het noordoostelijke koninkrijk. Met veel regeling en enkele complexe partnerschappen, werd dat land opgesplitst in drie pakketten. Men ging naar het specificeren van Vermont en werd uiteindelijk het 22.971-acre West Mountain Wildlife Administration Area, dat zich vandaag uitstrekt in de steden Brunswick, Ferdinand en Maidstone. Een andere, op veel meer dan 36.000 hectare, werd verkregen door de Amerikaanse vissen en de natuurdienst, en werd uiteindelijk de Silvio O. Conte National Wildlife Refuge. De derde bleef in persoonlijke handen en wordt vandaag nog steeds behandeld als een werkend bos waar openbare recreatief Club America Thuisshirt gebruik is toegestaan ​​met een openbare winst toegang tot erfdienstbaarheid. Gezamenlijk worden ze opgevat als de voormalige kampioen Timberlands.

Vervolgens, in 2001, diende de milieuvriendelijke bergclub een hikingpad-corridoradministratieplan in voor de voormalige kampioen Timberlands dat zich voorstelde dat een netwerk van voetsporen die bestaande infrastructuur koppelden. Padwerk aan het werk begon in juli 2011 en werd ten slotte voltooid in mei 2019. Het eindproduct gebruikt een ongeëvenaarde kans om de wildernis van het Nulhegan -bekken te bekijken in een deel van de specificatie met weinig wegen – of auto’s.

Plan een weekendje backpacktocht en ontdek zonsondergangen zoals deze. Foto met dank aan de milieuvriendelijke bergclub.
The eco-friendly mountain Club, NorthWoods Stewardship center as well as Vermont department of Forest, Parks as well as entertainment led the effort, in partnership with Weyerhaeuser Timber, wonderful Tree LLC, the U.S. Fish as well as wildlife Service, the town of Brighton , Vermont Land Trust, Landvest en veel regionale vrijwilligers.

Meer dan 120 stagiairs in het noordoosten van Kingdom namen deel aan Path Building met het Northwoods Stewardship Center en veel regionale vrijwilligers uit het Northeast Kingdom-gedeelte van de milieuvriendelijke bergclub droegen tijd en expertise bij. In het bijzonder, vroegere milieuvriendelijke Liverpool FC Thuisshirt Mountain Club-president Jean Haigh en G.M.C. Northeast Kingdom Section -lid en voorbij Northwoods Stewardship Center -directeur Luke O’Brien waren visionairs die de baan van begin naar boven zagen in de afgelopen 20 jaar. Ga naar greenmountainclub.org voor veel Deens Voetbalelftal Thuisshirt meer informatie over voorgestelde reizen en kaarten.

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.