Category

New Long Path Record Set

Toen de 28-jarige Jeff Garmire op de indicatie kwam die het zuidelijke eindpunt van het lange pad van Vermont markeerde, was hij op vrijdag 26 juli in harde vorm.

Zijn enkels waren bijna verdwenen van zwelling en zijn buik brulde van honger. Zijn geest, verdraaid met de gevolgen van slaapgebrek, begon technieken op hem te spelen: bladeren die de grond bedekten waren speelgoed van kinderen; Een plas reflecterende blauwe lucht was een gat in de aarde die hem zou kunnen draaien, eindeloos in de ruimte. Hij voelde geen pijn.

Maar toen hij op zijn horloge keek, begreep hij dat hij had bereikt wat hij slechts vijf dagen eerder had willen doen; Hij had de lengte van het oudste wandelpad van lange afstand in het land in vijf dagen, 23 uur, evenals 48 minuten, niet ondersteund, en versloeg de tijd Josh Perry op 13 juni 2019 van zes dagen, negen uur ook, negen uur als 48 minuten. Daarvoor was het record zes dagen, 17 uur en 25 minuten, in 2010 door Travis Wildeboer FC Tokyo Thuisshirt geweest.

Garmire is geen complete vreemdeling voor de Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt lange termijn en dit was zijn derde snelst bekende tijd (FKT) op een pad dit jaar. Hij stelde ook het Arizona-pad zelfondersteunde FKT in, voltooide de 800 mijl in 15 dagen, 13 uur, evenals 10 minuten en brak dit jaar het zelfondersteunde Pinhoti-pad FKT, dat Alabama en Georgië doorkruist.

Garmire, die eerder in Finance werkte en dit afgelopen jaar Flamengo Thuisshirt werkte in Alpine Meadows Ski Area in de buurt van Lake Tahoe, komt uit Portland, Oregon. Toen hij opgroeide in de Pacific Northwest, ging hij regelmatig het bos in met zijn ouders voor weekendlange reizen. Hij wandelde in 2011 zijn allereerste doorwending op het Pacific Crest Path (PCT).

“Dat heeft de bol aan het rollen en ooit gezien dat ik er een punt van heb gemaakt om het zoveel mogelijk te doen,” zei hij.

Garmire voltooide een van de moeilijkste prestaties van via wandelen in 2016, The Triple Crown, door de 2.653-mijl lange PCT te voltooien; het Appalachian Trail, 2.190 mijl van Georgia naar Maine; evenals de Continental Divide Trail, die op 3,100 mijl van Mexico naar Canada langs de Rocky Mountains loopt. In totaal omvatte zijn jaar ongeveer 8.000 mijl wandelen.

Vorig jaar zag hij de uitstekende Western Loop, een lus van 6.875 mijl met een aantal specificaties en verbindt vijf lange afstandspaden. Garmire voltooide het in 208 dagen en was de tweede persoon om het aan de oppervlakte te geven.

Dit jaar stelde Garmire een doel om niet voor afstand te wandelen, maar voor snelheid. In april vestigde hij een niet-ondersteund snelheidsrecord op het 800-mijl lange Arizona Trail, waarbij hij het vorige record met drie dagen verbrak om een ​​nieuw record van 15 dagen, 13 uur en tien minuten te vestigen.

“Ik wilde zien of ik de comfortzone zou kunnen uitrekken, zelfs boven het Arizona-pad naar het 272-mijl lange pad, dat wordt begrepen onder ultralopers,” zei hij. “Het is bijna als een andere sport.”

Zie Evan Johnson’s Q&A met Garmire over hoe hij precies omging om de nieuwe Long Path FKT te zetten, hier.

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.