Category

Hoe Mark GangLOff de mentale voorbereiding op de concurrentie overwon

Heb je je ooit afgevraagd hoe atleten op Olympisch niveau zich kunnen concentreren, ondanks alle druk om te presteren?

Mark Gangloff is een Amerikaanse voormalige zwemmer en tweevoudig Olympian. Gangloff won Olympisch goud in 2004 en was de Amerikaanse recordhouder in de 100m schoolslag.

Ik interviewde GangLOff over zijn mentale voorbereiding op zwembijeenkomsten op hoog niveau.

Gangloff sprak over het belang van een sterk mentaal spel in de zwemsport.

Cohn: “Hoe belangrijk is het mentale spel bij het zwemmen op de hogere niveaus als je naar het collegiale en Olympische niveau komt?”

GangLOff: “Terwijl je verder en verder in de sport gaat in de sport die je doet, wordt het mentale spel nog belangrijker dan je voorbereiding fysiek. Bovenaan lijkt iedereen ongeveer dezelfde fysieke eigenschappen te hebben, maar het is of je al dan niet mentaal voorbereid bent op de race of de stress van de situatie. ”

Gangloff identificeerde het vermogen om zich te concentreren als de belangrijkste mentale vaardigheid van zwemmers op topniveau.

Cohn: “Wat zijn de gemeenschappelijke mentale kenmerken van de beste zwemmers?”

GangLOff: “Voor mij is het in staat om je energie te concentreren en binnen je eigen raceplan te blijven en de externe aspecten (menigte, media) te blokkeren en je aan je plan te houden en wat je bereid bent te doen.”

Gangloff gaf toe dat hij angst ervaart voorafgaand aan zijn Olympische gebeurtenissen, maar onthulde zijn geheimen over hoe hij zijn focus scherpt voorafgaand aan deze stressvolle rassen.

Cohn: “Wat doe je specifiek mentaal om in dat niveau van focus te komen dat je nodig hebt voor een race?”

GangLOff: “Als het een concurrentie op hoog niveau is, zoals de Olympische Spelen of Olympische proeven, kan mijn angstniveau een beetje hoger zijn, voor mij moet ik een paar dingen doen: ten eerste moet ik die angst een beetje vrijgeven Beetje en wat ik de neiging heb te doen, is denken aan mijn vrouw en mijn dochter. Dan denk ik aan een of twee details van mijn race, meestal is het mijn start en de eerste drie slagen en daarna probeer ik daarna niet aan iets anders te denken … en laat mijn lichaam doen wat ik het heb getraind. ”

Cohn: “Bij het omgaan met angst klinkt het alsof je dingen in perspectief probeert te plaatsen. Helpt dat je te verzachten voor een race? ”

Gangloff: “Zwemmen wordt altijd een sport, maar het is niet het grootste ding ter wereld … dus voor mij weet ik dat mijn vrouw en mijn kind hier Manchester City Thuisshirt nog steeds zullen zijn nadat het allemaal voorbij is. Dat helpt me de situatie een klein beetje naar beneden te brengen waar deze beter beheersbaar is. Je gaat nog steeds nerveus worden, wat er ook gebeurt, maar het helpt de vlinders uit mijn buik te krijgen. ”

Door enkele strategieën van Gangloff toe te passen, kunt u uw focus verbeteren en meer succes in uw sport bereiken.

Probeer deze tips om een ​​focus op Olympisch niveau te ontwikkelen:

Tip #1: U moet eerst enige angst overwinnen. Denk aan iets buiten de sport dat belangrijk voor je is. Het is wanneer u overdreven gefocust bent op een evenement dat uw angstniveau schiet.

Tip #2: U wilt uw focus vestigen, net voorafgaand aan de concurrentie. Kies 1-2 dingen om op te focussen Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt voordat u moet uitvoeren.

Succesvolle atleten Montpellier HSC Thuisshirt hebben geleerd om de concentratie te stimuleren en afleidingen te elimineren. We hebben het gerichte atleet-, werkboek- en CD -programma gemaakt om u te helpen dit te doen.

Verhoog je zelfvertrouwen met mentale spelcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan u of uw atleet (en) van 12 jaar en ouder helpen, mentale spelproblemen overwinnen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of via Skype, FaceTime of telefoon. Bel ons gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze studenten?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om te presteren met een vertrouwen dat mijn stijl kon doorschijnen – geen meer de arena binnenkomen met dat “herten in de koplampen” look of gevoel. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena eigenlijk na mijn patronen met het gevoel dat ik veel plezier had meegemaakt. Heel erg bedankt.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Voor alle atleten-leer technieken voor vertrouwensversterking!

D Je hebt een negatief zelfbeeld van jezelf als een atleet die het vertrouwen onderdrukt?

Het maakt niet uit dat je positief probeert te zijn, ben je niet in staat om de twijfel te schudden die je hoofd in je hoofd snelt wanneer je je concurrentie opmaakt?

Heb je jezelf bestempeld als een verliezer, slecht dichterbij of middelmatige atleet en deze labels houden je vast in een sleur van zelfmedelijden en besluiteloosheid?

Als je ja hebt beantwoord op een van deze vragen, bekijk dan de zelfverzekerde atleet!

Het zelfverzekerde atleet-CD- en werkboekprogramma is een 14-daags plan voor het ultieme zelfvertrouwen. Dit programma is ideaal voor elke atleet of coach die de bewezen vertrouwensversterkingstechnieken wil ontdekken die gegarandeerd drastisch zelfvertrouwen zullen opbouwen en de sportprestaties verbeteren.

Lees meer over een van onze meest populaire CD -programma’s in de zelfverzekerdnull

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.