Uncategorized

Nieuwe VIP-bar-ervaring onthuld bij de American Express van de O2 Uitnodigt Lounge

RDA, een bekroond ontwerp- en installatiebedrijf, werd onlangs benoemd door Levy UK en AEG in het O2 Londen om het Mezzanine VIP-bargebied in de Amerikaan te renoveren Express nodigt Lounge uit.

Het belangrijkste doel van het project was om de ervaring van een nieuw VIP-pakket te verbeteren door een premiumisatie van de bar en een toevoeging van een nieuwe voedselbalie om het bestaande F&B aanbod aan te vullen, met Geborn-Again Tapas-stijl gerechten gepresenteerd met een eigentijdse wending.

Omdat de upgrades grotendeels operationeel waren, was de opdracht Frans Voetbalelftal Thuisshirt rond de esthetiek om aan te sluiten bij de bestaande look en feel. Door een aantal interessante afwerkingen kon het RDA -team van ontwerpers echter extra luxe aan de interieur brengen. Dit omvatte het gebruik van een zwarte metaalbalkbekleding en nieuwe achterfittingen versierd met een antieke spiegel.

Om een meer sociale sfeer op de mezzanine te creëren, werden twee cabine stoelen verwijderd ten gunste van high-top Poseur-tafels met nieuwe ontlasting in zwart en goud.

Om een meer sociale sfeer op de mezzanine te creëren, werden twee cabine stoelen verwijderd ten gunste van high-top Poseur-tafels met nieuwe ontlasting in zwart en goud

Nick Bradley, directeur van RDA zei:

Dit is het tweede project dat we hebben voltooid voor de O2 als onderdeel van onze voortdurende relatie met Levy UK en AEG. We waren verheugd om de kans Sevilla FC Thuisshirt te hebben om de VIP -bar te transformeren in een van de meest prestigieuze gastvrijheidsruimtes bij de O2.

De O2 – Londen is ‘s werelds populairste muziek- en entertainmentlocatie. Sinds de opening in 2007 is het bezocht door meer dan 70 miljoen mensen en in 2017 werd het voor de tiende keer Pollstar ‘International Venue of the Year’ uitgeroepen tot Pollstar.

Het onlangs gerenoveerde Mezzanine VIP -bargebied in de American Express nodigt Lounge uit in de O2 London de ervaring verhoogt door een premiumisatie van de bar Corinthians Paulista Thuisshirt en een toevoeging van een nieuwe voedselbalie om het bestaande F&B aanbod aan te vullen

RDA (Restaurant Design Associates), AEG en Levy UK zijn slechts enkele van de entiteiten die hebben deelgenomen aan de Inaugurele ALSD International Conference and Exhibition, die vorig jaar in Londen werd gehouden, waar 251 bezoekers inzichten hoorden van zestig-industrie-experts, waaronder de O2’s, waaronder de O2’s Steve Sayer. Het 2019-evenement zal worden gehouden in het 82.300-zitplaatsen Croke Park-Europa’s op twee na grootste stadion-in Dublin, Ierland, 28-29 oktober en zal zijn achter de schermen van Croke Park, 3Arena-een van de top 10 drukste) Arena’s in de wereld – en Aviva Stadium, de thuisbasis van de FAI en Irfu.

Sprekers voor de editie van 2019 zijn Michele Kajiwara, Senior VP Premium Sales, Staples Center/AEG, Brian Mahoney, hoofd van commercial, Connacht Rugby, Marc Lee, verkoopmanager, Principality Stadium Experience/Welsh Rugby Union, Jonas Dijan, locatiemanager, Stead De France, Andy Price, hoofd van de commerciële, NEC Group Arenas, Bas Schnater, Digital & Fan Engagement Coordinator, AZ Alkmaar, Debbie Powers, Associate Director, KSS en Mike Bohndiek, directeur, PTI Consultancy.

#SportSvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor sectornieuws, weergaven en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.