Uncategorized

Hype Nation werkt samen met Mikasa voor 2022 en 2023 Volleybalcompetities

Hype Nation, een divisie van de sportfaciliteitenbedrijven, Rangers FC Thuisshirt heeft een speciale samenwerking met Mikasa Sports onthuld voor hun volleybalcompetities in 2022 en 2023.

De Mikasa VQ2000 -sfeer zal worden gebruikt op elke manier waarop Hype Nation -gebeurtenissen worden gebruikt. River Plate Thuisshirt Gezien het feit dat 1973, heeft Mikasa apparaten geleverd voor een reeks sporten, waaronder volleybal, rugby, voetbal, basketbal en Chelsea FC Thuisshirt othe

“Mikasa Sports is extatisch om uiteindelijk het officiĆ«le volleybal voor de Hype Nation te worden”, aldus Dan Cowart, nationale verkoopmanager van Mikasa Sports. “Als leider in premier grassroots volleybalcompetities in de VS, is Hype Nation de beste kans om de kampioensfeer van Mikasa te presenteren voor teams in het hele land.”

Voor het seizoen 2022 is Hype Nation van plan om meer dan 45 evenementen in 15 specificaties te houden, evenals 19 plaatsen die vanaf januari lopen met mei. Mikasa heeft zich toegewijd aan het sponsoren van 10 teams om te spelen in Hype Nation -evenementen.

“Dit partnerschap is een voorbeeld van ons basis- en niveau van hoge kwaliteit bij Hype Nation -toernooien”, aldus Troy Helton, evenementenpartner voor Hype Nation. “We zijn heel blij om met Mikasa Sports te werken om de allerbeste speler, team en huishoudelijke ervaring te produceren.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.