Uncategorized

Atlanta om 2021 MLB All-Star Game

Atlanta te houden, heeft de Major League Baseball All-Star-wedstrijd van 2021 ontvangen, die wordt gespeeld in het SunTrust Eintracht Frankfurt Thuisshirt Park van Braves. Het wordt de allereerste keer dat Sevilla FC Thuisshirt Atlanta de Midsummer traditioneel heeft gehouden omdat 2000, toen Turner Field het spel organiseerde. De stad werd ook 1972 gehouden, toen Hank Aaron een twee-run huisrun sloeg om de National League naar de overwinning te leiden.

SunTrust is het huis van Braves geweest, omdat 2017 en zijn allereerste All-Star-game zal houden. “Major League Baseball is verheugd om onze All-Star-wedstrijd uit 2021 toe te kennen aan de Braves, evenals de stad Atlanta, die samenwerkte aan een meeslepend all-star week bod”, aldus MLB-commissaris Rob Manfred. “We kijken vooruit om het allerbeste van onze sport FC Porto Thuisshirt te presenteren, evenals het nieuwe huis van Braves, SunTrust Park, naar een wereldwijd publiek.”

Braves-voorzitter Terry McGuirk zei: “Toen we SunTrust Park en de Battery Atlanta ontwikkelden, visualiseerden we ons complex de ideale setting voor een all-star game en we zijn verheugd om de ballpark, Cobb Region als te kunnen presenteren als evenals de stad Atlanta naar de wereld. We willen graag bedanken aan commissaris Rob Manfred, burgemeester Keisha Lance Bottoms, Dan Corso van de Atlanta Sports Council, William Pate van de Atlanta Convent Inspanningen om ons te helpen dit première -evenement voor onze gemeenschap te beschermen. ”

De 2019 -game wordt opgevoerd op Progressive Field in Cleveland. In 2020 wordt het spel gehouden in Dodger Stadium in Los Angeles.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.