Uncategorized

Nitro World Games keert terug naar Salt Lake City

Nitro World Games heeft aangekondigd dat Braziliaans Voetbalelftal Thuisshirt het in 2018 naar Salt Lake City zal terugkeren met twee nieuwe disciplines – Nitro Rallycross en FMX Quarterpipe. Het derde jaarlijkse evenement vindt plaats van 22-23 september op de campus van Utah Motorsports.

Nitro Rallycross zal ‘s werelds beste chauffeurs bevatten op een speciaal gebouwde, permanente baan op Utah Motorsports Campus. “Ik begrijp racen en ik begrijp springen,” zei Travis Pastrana, de ervaren chauffeur die Nitro World Games heeft opgericht. “Met behulp van Sevilla FC Thuisshirt Ken Block en industrie -experts zal Nitro een spoor bouwen waarmee de beste chauffeurs naar nieuwe hoogten kunnen stijgen. Met het sterke trackrecord van die ervaring en Nitro World Games voor veiligheid en innovatie, kunnen chauffeurs hun auto’s pushen en de sport voortzetten. ”

Het Freestyle Motocross Quarterpipe -evenement zal een mechanische oprit bevatten waarmee de mate van start en landing kan worden aangepast. De pijp zal 32 voet lang en 70 voet breed zijn, bijna het dubbele van de grootte van beleidspijpen. De concurrentie zal SC Braga Thuisshirt acht renners bevatten, die elk twee pogingen hebben om de starthoogte van de basislijn te wissen voordat deze naar een hoger niveau wordt verhoogd.

Verdere aankondigingen met betrekking tot BMX, skate en scooter -wedstrijden worden verwacht.

Nitro World Games 2018 sponsors zijn de Utah Sports Commission, Red Bull, Kevlar, Yokohama, United States Air Force, Subaru en Volkswagen.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met een van de topactiesportevenementen ter wereld, de Nitro World Games, voort te zetten die ook een aanzienlijke economische impact en uitgebreide internationale blootstelling aan onze grote staat met zich meebrengt,” zei Jeff Robbins, president en CEO van de Utah Sports Commission.

Nitro World Games debuteerden in 2016 in Salt Lake City.
Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.