Uncategorized

GAA en Huawei kondigen de nieuwe innovatiepartnerschap deal aan

Huawei, ‘s werelds toonaangevende ICT-bedrijf, is een nieuw driejarig innovatiepartnerschap met de GAA aangegaan om de technologie-infrastructuur in Croke Park te verbeteren.

Huawei zal samenwerken met de Gaelic Athletic Association (GAA) om Croke Park te helpen ontwikkelen tot een van de technologisch meest geavanceerde ‘slimme stadions’ in Europa.

Werken in samenwerking met Croke Park, zal Huawei de technische kennis en branche knowhow bieden om capaciteiten te ontwikkelen Palmeiras Thuisshirt in termen van realtime gegevensgebruik, kunstmatige intelligentie, augmented reality, virtual reality, om de ervaring van fans en beschermheren van het stadion te verbeteren .

Jijay Shen, CEO van Huawei Ireland, zei:

Huawei blijft investeren in het technologische ecosysteem van Ierland en we willen altijd AZ Alkmaar Thuisshirt onze relatie met onze lokale klanten en partners versterken. Ons innovatiepartnerschap met de GAA biedt het potentieel om Croke Park te maken, de thuisbasis van Gaelic Games, het meest technologisch geavanceerde stadion in Europa. We zijn verheugd om met deze samenwerking met de GAA te beginnen en kijken uit naar de Croke Park -ontwikkeling in de komende jaren.

Peter McKenna, commercieel directeur van de GAA- en stadiondirecteur in Croke Park Stadium, voegde eraan toe:

Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in de samenleving, facilitaire management en natuurlijk sport, dus we zijn verheugd om Huawei te partner zijn om de ontwikkeling van de Croke Park -ervaring voor al zijn verschillende activiteiten te ondersteunen. Het National Stadium for Gaelic Games en een uitstekende bezoekersattractie, Croke Park is er trots op een van de toonaangevende stadions in Europa te zijn en dit partnerschap zal onze bezoekerservaring verbeteren.

Croke Park is een van de grootste stadions in Europa, met een capaciteit van 82.300, en biedt plaats aan alle soorten evenementen, van veldsporten tot concerten, evenals zakelijke en culturele evenementen.

Croke Park is een van de grootste stadions in Europa, met een capaciteit van 82.300

Hoofdafbeelding (boven), Courtesy: GAA / Croke Park

Croke Park was de gastlocatie voor de 2019 -editie van ALSD International – Europa’s One & Only Event gewijd aan de premium Seat & Hospitality Sector – die bijna 300 high -ranglijsten industriĆ«le leidinggevenden uit heel Europa, Amerika, Amerika, het Midden -Oosten en Rusland verwelkomde.

#Hospitality #SportShospitality

#AalsDinternational – Europa’s enige evenement dat is gewijd aan de premium stoel- en gastvrijheidssector

#sportsvenuebiz

#SportSvenuebusiness – ‘s werelds toonaangevende platform voor sectornieuws, views en ontwikkelingen

Deel dit Bayer 04 Leverkusen Thuisshirt artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.