Uncategorized

Cedar Point Sports Center kan Esports Facility

Cedar Fair Entertainment Company toevoegen op zoek naar het Cedar Point Sports Center in Sandusky, Ohio, met de potentiële ontwikkeling van een esports -arena die zou dienen als een Midwest Hub voor de jeugd en Collegiale gaming- en esports -evenementen.

Plannen zijn om in ruimte te zijn voor maximaal 1500 fans met 200 speelstations AZ Alkmaar Thuisshirt en eten en drinken. Als de Gremio Thuisshirt ontwikkeling wordt goedgekeurd en de noodzakelijke financiering is beveiligd, wordt de bouw verwacht voor het einde van dit jaar, met gerichte opening in de eerste helft van 2023.

“Onze langetermijnstrategie is gericht op het leveren van een meeslepende entertainmentervaring die onze parken onderscheidt en zorgt ervoor dat onze parkgasten steeds weer terug willen komen”, zei Richard A. Zimmerman, president en chief executive officer van Cedar Fair. “De opening van ons Cedar Point Sports Center in 2017 was consistent met deze strategie en is enorm populair gebleken bij amateursportteams en andere grote groepen. Gezien de bloeiende populariteit van eSports, geloven we dat er een kans is om de groeiende eetlust voor die vorm van entertainment aan te boren en te verpakken met alles wat Cedar Point te bieden heeft. ”

Het sportcentrum, dat werd gebouwd voor ongeveer $ 50 miljoen, omvat de Sports Force Parks en 10 multifunctionele buitentrivilvelden, evenals een indoor faciliteit van 145.000 vierkante meter met 10 basketbalvelden. Cedar Fair werkt samen met Esports Development Co. LLC om voorlopige plannen te ontwikkelen voor de geschatte arena van $ 28 miljoen.

Voorlopige ontwikkelingsplannen voor de faciliteit werden AC Milan Thuisshirt eerder in juli aan de City of Sandusky Planning Commission ingediend door Osports, een divisie van Osborn Engineering Company, die ook Cedar Point Sports Center ontwierp. De voorgestelde ontwikkeling zou ook concerten, jeugdkampen en educatieve kansen kunnen organiseren, zoals STEM -programmering. De eerste verdieping zou een gaminghub, kleedkamers en food court hebben met een restaurant, studio en kantoorruimte op de tweede verdieping. De derde en vierde verdieping zouden slaapzalen zijn voor aanwezigen in het kamp en evenement.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.