Uncategorized

Hoe je zenuwen in tennis

prestatietress en angst bij Crystal Palace FC Thuisshirt tennis kunt verslaan

Je zult een aantal mythen opmerken over zenuwen waarin spelers in de tenniswereld komen.

Mythe #1: Top gerangschikte tennisexperts winnen omdat ze niet nerveus zijn.

Mythe #2: Als ik nerveus ben, zal ik slecht spelen.

Mythe #3: Ik ben gewoon een angstig persoon. Niets dat ik kan doen om me te helpen veel beter tennis te spelen.

Laten we deze mythen één voor één bekijken.

De allereerste mythe is: “Top gerangschikte tennisexperts worden niet nerveus.”

Sommige jongere spelers geloven dat spelers op topniveau hun toestand in de sport hebben bereikt, omdat ze niet nerveus worden. De realiteit is dat elke tennisspeler een zekere mate van zenuwen ervaart. Dat is de moeite waard om te herhalen, elke tennisser ervaart een zekere mate van zenuwen.

De tweede mythe stelt: “Als ik nerveus ben, zal ik slecht spelen.”

Omdat alle tennisspelers nerveus worden, geeft dat aangeeft dat zenuwen normaal zijn. De kampioen van een wedstrijd ervaart zenuwen en de verliezer van de wedstrijd ervaart zenuwen. Het verschil is dat spelers die hun beste spelen hebben ontdekt om met hun zenuwen om te gaan.

De derde mythe is: “Ik ben gewoon een angstig persoon. Niets dat ik kan doen om me te helpen veel beter tennis te spelen.

Hoewel het waar kan zijn dat sommige mensen veel angstiger zijn dan andere, zijn er efficiënte mentale Real Madrid Thuisshirt methoden die elke tennisspeler kan ontdekken om zijn AC Milan Thuisshirt zenuwen aan te pakken en hun beste tennis op een consistente basis te spelen.

Het beheren van zenuwen is een mentale vaardigheid die alle atleten kunnen vestigen met mentale training. Mentale vaardigheden kunnen niet ‘s nachts worden ontdekt, net zoals een krachtige backhand met twee handen niet’ s nachts kan worden ontdekt.

Met betrokkenheid en methode kun je ontdekken om je beste tennis te spelen door je emoties te reguleren en een kleine mate van zenuwen te gebruiken om je spel te voeden.

Een voorbeeld van het omgaan met emoties is te zien in het spel van Belinda Bencic op de Dubai Championships 2019.

Bencic ging naar de Dubai Championships Unseeded, ging vervolgens over tot het verslaan van vier top-10 geplaatste spelers en pad om haar allereerste WTA-titel in drie en een half jaar te winnen.

In de finale versloeg Bencic voormalig kampioen Petra Kvitova met 6-3, 1-6, 6-2 en zij deed dit door haar zenuwen te reguleren.

Met andere woorden, Bencic was in staat om haar zenuwen aan te pakken door zich te concentreren op haar matchmethode punt voor punt, in plaats van zich te concentreren op het winnen van een titel.

Bencic: “Ja, echt verrassend voelde ik me minder angstig dan gisteren, zelfs in de tweede set. Petra speelde extreem goed. Ik begon ook een beetje te missen, omdat ze druk op me uitoefende. Deze derde set geloofde helemaal niet over het succes. Daarom was ik kalm. Dat was eigenlijk mijn mentale plan. ‘

Je hoeft geen zenuwen in staat te stellen om jezelf te verslaan. Door te ontdekken om zenuwen te accepteren, kunt u een hoog niveau van tennis.

Tip voor het beheren van zenuwen tijdens een tenniswedstrijd:

Tennisspelers werden uiteindelijk zelfs veel angstiger als ze zich concentreren op precies hoe ze zich voelen wanneer ze nerveus zijn – of bezorgdheid over het resultaat van een punt of een wedstrijd.

Het veel cruciale ding als je je angstig voelt, is om te blijven afhankelijk zijn van je swing en niet te beginnen met de bol te duwen – vooral als je de leiding hebt

Verhoog uw zelfrespect en focus met professionele mentale game-coaching!

Master Mental Game -instructeur Dr. Patrick Cohn kan u helpen uw mentale spelproblemen af ​​te komen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of door middel van Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons tol gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze mentale coaching -stagiairs?

“We zijn verrast over hoeveel‘ The Positive Athlete ’-programma mijn nichtje heeft geholpen haar beste tennis te spelen tijdens wedstrijden. Ze haalde eigenlijk de verste ronde van een wedstrijd (halve finale) na het voltooien van de CD’s en de werkmap. We gaan alle 3 in de serie doen. ”~ Jason Bourguignon, oom

“Tot nu toe is het programma echt goed gegaan! Mijn kind doet de werkmap en luistert zowel naar het audiogedeelte en heeft ervan genoten! Hij heeft de afgelopen weken veel beter gespeeld en hij verklaarde dat het programma hem helpt focus en niet nogal zo gefrustreerd raakt. ”~ Tara Mariano, sportouder

Leer bewezen tennis mentale spelmethoden om je best te doen op het veld!

Voer je (of je spelers) zoveel op als je competitiecapaciteit?

Breng je zowel je beste als veel positieve game naar wedstrijden?

Ik hoor spelers vaak mopperen over het naleven van problemen wanneer ze in wedstrijden spelen …

“Ik word zo strak of gespannen voor wedstrijden dat ik niet direct kan geloven of een ritme in mijn spel heb.”

“Ik raak zo gefrustreerd met het maken van slechte schoten of met fouten en het sneeuwballen.”

“Ik verwacht zoveel als ik speel dat ik net zo goed ben en het vertrouwen verlies wanneer de wedstrijd niet gaat zoals gepland.”

“Mijn vertrouwennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.