Uncategorized

De zwarte baan van Bethpage State Park om Polo Golf Junior Classic

te organiseren, de Polo Golf Junior Classic van de American Junior Golf Association wordt gehouden op 27 juni – 1 juli in het historische Bethpage State Park op de Black Course in New York.

De 43e Polo Golf Junior Classic is het enige echte Match Play Format -evenement op het AJGA -schema. Alle behalve twee jaar van de 43-jarige geschiedenis zijn wedstrijdspel geweest met de top 32 jongens en top 32 meisjes die gedurende vier dagen concurreren in een Round Robin Match Play Tournament Styled na de World Golf Japans Voetbalelftal Thuisshirt Championships-Dell Technologies-wedstrijd van de PGA Tour.

gerelateerde verhalen

De Olympische club om 2030 Amerikaanse damesamateur te organiseren

DP World Tour lanceert Etour -competitie

PGA Tour Partners met Qualtrics om feedback van fans toe te gaan

Nieuw Korn Ferry Tour Golf Tournament komt naar Norman, Oklahoma

Virginia’s Gauntlet Golf Club ontvangt financiering van het toerismefonds van de staat

“We zijn zo enthousiast om de al lang bestaande Polo Golf Junior Classic naar Bethpage Black te brengen,” zei AJGA -directeur Stephen Hamblin. “De samenwerking die we hebben met Polo Ralph Lauren gecombineerd met de rijke geschiedenis van Bethpage Black wordt een speciale traktatie voor het veld in 2022 en we kunnen niet wachten om junior golf te promoten op zo’n historische locatie als Bethpage State Park.”

Sommige opmerkelijke vroegere kampioenen van de Polo Golf Junior Classic zijn Tiger Woods, Trevor Immelman, Stewart Cink, Vicki Goetze-Accerman, Grace Park, Paula Creamer, Morgan Pressel en Heather Farr. De kampioen van vorig jaar, Nicholas Dunlap van Huntsville, Alabama, ging door van de Polo Golf Junior Classic om de 73e U.S. Junior Amateur te winnen en Rolex Junior Player of the Year Honours te verdienen voor 2021.

De Polo Golf Junior Classic heeft sinds 1978 jaarlijks plaatsgevonden met Leeds United Thuisshirt een verscheidenheid aan gastlocaties over zijn ambtstermijn. Het evenement 2022 markeert de eerste keer dat het evenement op een openbare cursus wordt gespeeld. De Black Course is rijk aan traditie met drie grote kampioenschappen, twee FedEx Cup playoff -evenementen en de komende 2025 Ryder Cup.

De cursus organiseerde zijn eerste U.S. Open in 2002 met Woods die zijn tweede Amerikaanse Open -titel won. De Black Course organiseerde opnieuw de US Open Cruz Azul Thuisshirt in 2009, waar AJGA -alumni Lucas Glover de titel mee naar huis nam. AJGA Alumni Brooks Koepka won het PGA -kampioenschap 2019 toen de cursus zijn eerste major in 10 jaar organiseerde. Alle opbrengsten van de Polo Golf Junior Classic uit 2022 komen ten goede aan de Natural Heritage Trust, die al meer dan 50 jaar heeft gewerkt om de openbare gronden van New York te behouden en programma’s te verbeteren in staatsparken en historische locaties.

“Bethpage State Park is trots om de 43e editie van de Polo Golf Junior Classic te organiseren bij de legendarische Bethpage Black, een juweel in ons State Park -systeem,” zei commissaris van New York State Parks Erik Kullesid. “We zijn verheugd om deze getalenteerde jonge golfers hier op onze buitengewone openbare golfbaan te laten zien en verwachten dat de weergave van hun vaardigheden op een van de moeilijkste banen van het land meer jongeren zal inspireren om de sensatie van golf te ontdekken.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.