Uncategorized

Bristol Rugby dient plannen in om een ​​gloednieuwe state-of-the-art trainingsfaciliteit

Aviva Premiership Rugby Side, Bristol Rugby, te ontwikkelen, bevestigde deze week dat ze formeel hebben gesolliciteerd voor het plannen van autorisatie om een ​​gloednieuw trainingscentrum te ontwikkelen.

De 23 hectare grote site, gebaseerd op Beggar Bush Lane in Failand, omvat drie gazontraining, een 4G-overstromingsveld voor alle Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt weersomstandigheden en een indoor half-pitch trainingsschuur.

De state-of-the-art faciliteiten zullen ook een gymnasium, kleedkamers en het rugbypersoneel van de club bevatten.

Noordoostelijke uitzicht

Voorzitter Chris Booy zei:

Dit is een belangrijke ontwikkeling voor Bristol Rugby en onderstreept onze ambities om een ​​van de toonaangevende clubs in het land te zijn.

Het is cruciaal dat we een topklasse-faciliteit hebben voor de ploeg om te trainen, niet alleen om de prestaties te stimuleren, maar ook om het kaliber van spelers aan te trekken die we in de club willen.

We hebben al het prachtige stadion in Ashton Gate en nu is het planningsproces begonnen met de North Somerset Leicester City Thuisshirt Council om een ​​trainingscentrum te bouwen dat aan die hoge normen voldoet.

De site ligt dicht bij het bestaande trainingsveld van Bristol City FC en zal het verbeterde inter-clubgebruik van verschillende gespecialiseerde faciliteiten vergemakkelijken.

Afbeelding galerij van de geplande nieuwe trainingsfaciliteit

De state-of-the-art faciliteiten zullen een gymnasium, kleedkamers en het rugbypersoneel van de club bevatten. Courtesy: Bristol Rugby

CGI -indruk van de indoor trainingsfaciliteit. Courtesy: Bristol Rugby

Afbeeldingen met dank aan: Bristol Rugby

#Sportsvenuebusiness

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.