Category

Overwinning Impostor Syndrome

ooit gevoeld als een fraude op het werk? Alsof op elk moment iedereen zich zal realiseren dat je je een weg naar je huidige positie hebt gebluft?

Dit fenomeen staat bekend als het Impostor -syndroom, en zelfs degenen die aan de top van hun professionele game staan, voelen het. Emma Watson gaf onlangs toe dat ze ongerust lof ontvangt omdat ze zich als een bedrieger voelt, en Rénee ZellWeger en Kate Winslet hebben ook soortgelijke gevoelens erkend.

Boek Student Leadership Workshop

Onderzoek naar Impostor -syndroom toont aan dat het wordt gekenmerkt door gevoelens van angst – denkend dat je niet zo getalenteerd bent als anderen geloven, dat je succes te maken heeft met geluk en dat op een dag snel je gebrek aan bekwaamheid voor iedereen zal worden blootgesteld .

Uit een enquête bleek dat vrouwelijke studenten veel minder kans hebben om zichzelf als ‘dapper’ te beschrijven in vergelijking met hun mannelijke collega’s, waarbij een andere enquête ontdekt dat meisjes en jonge vrouwen zich minder zelfverzekerd voelen in het betreden van de werkplek. Hoewel het aantoonbaar een stuk bekender is bij vrouwen en meisjes, is het vermeldenswaard dat recent onderzoek [PDF] suggereert dat deze mentaliteit in beide Brighton & Hove Albion FC Thuisshirt geslachten wordt Deens Voetbalelftal Thuisshirt gevonden. Dus hoe kunnen we onze studenten helpen om van het impostorsyndroom af te komen en hun potentieel te realiseren? We weten niet precies wat het veroorzaakt, maar de druk van perfectionisme, ooit het stimuleren van sociale vergelijkingen en een bezorgdheid over falen dragen allemaal bij. Na workshops op veel scholen te hebben gezien, hebben we gezien dat deze zorgen door studenten op en neer door het land worden ervaren.

Successen toeschrijven aan interne factoren

Hoe iemand zijn successen beschrijft, kan van invloed zijn op hoe hij zich in de toekomst zal denken, voelen en zich gedragen. Psychologen noemen dit onze verklarende stijl. Een student die bijvoorbeeld een goed examencijfer kwalificeert voor externe factoren, zoals “het was een gemakkelijk examen” of “Ik heb geluk”, is waarschijnlijk niet veel vertrouwen van het resultaat (zoals het van hen is losgemaakt).

Terwijl als we studenten kunnen aanmoedigen om een deel van hun succes te kwalificeren voor interne factoren, zoals “Ik heb kavels herzien” en “Ik reageerde kalm na de eerste moeilijke vraag”, dan zullen ze een groter gevoel van controle en zekerheid voelen wanneer ze met soortgelijk worden geconfronteerd situaties in de toekomst.

Vergelijkingen met anderen ontmoedigen

Onderzoek suggereert dat de omgeving die leraren creëren aanzienlijk kan beïnvloeden of een student een examen beschouwt als een kans om te zien hoeveel ze hebben geleerd of als een kans om zichzelf te vergelijken en te contrasteren met hun collega’s. Wanneer het betrekking heeft op motivatie, is de eerste veel stabieler en de laatste veel Barcelona Thuisshirt veel stressvoller.

Zoals Olympische legende Sir Steve Redgrave ooit zei: “Niet iedereen kan een Olympische gouden medaillewinnaar zijn, niet iedereen kan de beste in hun vakgebied zijn. Het draait allemaal om persoonlijke records. Ik bewonder mensen die zichzelf kunnen duwen en drijven om het hoogste niveau te krijgen dat ze mogelijk kunnen zijn. ”

Herinner hen eraan dat ze een werk in uitvoering zijn

Als studenten weten dat ze een werk in uitvoering zijn en niet het eindproduct, vermindert dit een deel van de druk die verband houdt met het impostorsyndroom. We weten nu dat het tienerhersenen anders werkt dan volwassenen. In hun adolescente jaren doorlopen de hersenen verschillende veranderingen. Een daarvan wordt synaptische snoeien genoemd, die beschrijft hoe hersencellen zich vormen, verbinden en versterken tijdens de tienerjaren, en beschrijft gedeeltelijk waarom adolescenten een andere kijk hebben op risico, zelfbeheersing en groepsdruk (om er maar een paar te noemen).

Omdat de hersenen regelmatig verandert en zich ontwikkelt, zijn fouten en tegenslagen gewoon onderdeel van het proef- en foutproces dat onvermijdelijk is in dit stadium van ontwikkeling. Als studenten deze waarheid kunnen accepteren, worden hun tegenslagen niet gezien als bewijs dat ze een bedrieger zijn, maar eerder dat ze een doorlopend project zijn. Dit biedt een veel stabielere basis om van te leren.

Leer ze beter te falen

Er is een zorg onder sommigen dat millennials in katoen zijn gewikkeld, wat aangeeft dat ze minder ervaring hebben met mislukkingen. Als gevolg hiervan, wanneer ze dan teleurstellingen ervaren, hebben ze een smallere ervaringsbasis om te putten uit hoe te reageren. Er is een groeiend bewijs dat suggereert dat als het correct wordt ingelijst, falen kan helpen bij het ontwikkelen van cruciale psychologische kenmerken, zoals motivatie, veerkracht, empathie en metacognitie.

We willen niet noodzakelijkerwijs dat ze meer falen, maar het zou verstandig zijn om hen te laten zien hoe ze beter kunnen falen. Vind al onze ideeën voor een betere kijk op falen op deze blog. Ideeën omvatten het zoeken naar en het gebruik van feedback, nadenken over wat ze goed deden en wat ze de volgende keer ook anders zouden doen, en actief een stap terug doen zodat ze het grotere geheel kunnen zien. Eenmaal uitgerust met de mogelijkheid om beter te falen, zal het veel gemakkelijker zijn om het impostorsyndroom kwijt te raken.

Dit bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd in The Guardian op 21 februari 2017. Klik hier om het te lezen.

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.