Uncategorized

Nieuw softbal en honkbalcomplex opent in West Texas

PECOS, TX – De nieuwste bestemming voor elite honkbal en softbalevenementen in West -Texas, Cyclone Ballparks, opende eerder dit jaar officieel de ‘deuren’. Met een viering verwelkomden Cyclone Ballparks, beheerd door Sports Facilities Administration, gezinnen, spelers en stadswaardigheidsbekleders voor een evenement in het ballpark.

Middelgrote sportfaciliteit SC Braga Thuisshirt Cyclone Ballparks is officieel geopend in Pecos, Texas.
Nu officieel open, heeft het complex veel meer Sport Club Internacional Thuisshirt dan 150 teams en hun huishoudens voor honkbalwedstrijden en andere evenementen en een overvolle routine voor de rest van het jaar, inclusief hun allereerste concert, de Texas Tejano Showcase, heeft een veel meer dan andere evenementen en een volle evenementen, inclusief hun allereerste concert, de Texas Tejano Showcase op 23 oktober, waar ze de beste artiesten van Pecos van Tejano zullen functioneren.

De geheimen van cycloonballparks waren geschonken aan Pecos burgemeester David Flores door de algemeen directeur Cathy Garcia van de faciliteit. Hij werd geselecteerd om de allereerste worp op het kampioenschapsveld te gooien om de openingsceremonie te officiëren en verwelkomde gasten om te genieten van al die Cyclone Ballparks te bieden heeft.

“Dit is een interessante tijd voor de Pecos -gemeenschap, het hebben van deze nieuwe faciliteit zal ons in staat stellen de mensen van onze stad te laten zien. Het was een eer om de allereerste worp te gooien. Ik voelde me weer een jonge speler. Ik kan niet wachten om alle bolspelers precies hetzelfde te zien doen hier bij Cyclone! ” deelde de burgemeester.

Burgemeester Flores gooide de allereerste worp in Cyclone weg om de faciliteit officieel te openen.
Met plezier in haar ogen verklaarde Garcia: “Ik kijk vooruit om het allerbeste naar voren te brengen van wat ons team zal kunnen leveren aan de jonge atleten en ouders die plezier zullen hebben in een opwindende tijd in onze faciliteit. Het was een eer om dit samen te zien komen voor onze gemeenschap. ‘

Holly Jarocki, directeur van de baan, deelde ook in de opwinding. “Het zien van de buurt die van het ballpark geniet, de methode die het was bedoeld, brengt geluk in mijn hart en een gevoel van vervulling. Ik kijk vooruit om te genieten van veel games die op onze velden worden gespeeld. ” verklaarde Jarocki.

“We werken verbazingwekkende complexen in het hele land, en we zijn positief cycloon zal een succes zijn. Het leiderschap in de stad Pecos City investeert in de toekomst van de buurt met sport, ”voegde John Gullion, SFC Account Executive toe.

Cyclone Ballparks maakt gebruik van vijf synthetische turfvelden, concessies ter plaatse, schaduwstructuren voor toeschouwers, tribune met persdoos, slagkooien, pitching -tunnels en parkeergelegenheid ter plaatse. Het park is bedoeld om slechts 20.000 bezoekers van de velden in het jaar één te trekken die op Aston Villa FC Thuisshirt zijn beurt regionale kosten in hotels, restaurants, evenals attracties in Pecos en West Texas zullen leveren.

Neem contact op met Cathy Garcia op cgarcia@sportsfacilities.com of bezoek: playpecos.com om veel meer over te ontdekken of te boeken met Cyclone Ballparks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.