Uncategorized

Gabba Guru om met pensioen te gaan na de Ashes

De Gabba is op zoek naar een nieuwe hoofdconservator, met de legendarische grondenmanager, Kevin Mitchell Jr., die met pensioen gaat na de Ashes -test van dit jaar in november.

In navolging van de voetsporen van zijn vader, trad de heer Mitchell in 1984 bij de Gabba als assistent -curator, evenals in zijn 27e jaar als grondenmanager.

Minister van Sport, Mick de Brenni, verklaarde dat de heer Mitchell een moeilijke handeling zou zijn om te volgen:

De naam Kevin Mitchell JR is synoniem met de Gabba en de toonhoogtes die hij samenwerkt, worden erkend als de allerbeste ter wereld, en opvallende bezorgdheid in de harten van het uitchecken van cricketteams.

Om een ​​absoluut dek van wereldklasse te blijven creëren op een grond die het hele jaar door wordt gebruikt, neemt een specifiek talent. Het effect dat Kevin heeft gehad op zowel Australische als wereldcricket is gewoon onmetelijk. De volgende curator zal absoluut belangrijke schoenen hebben om te vullen.

Ik sluit me aan bij alle Queenslanders om Kevin het allerbeste Pools Voetbalelftal Thuisshirt te willen in zijn pensioen na de as dit jaar.

We zijn nu op de bladeren voor iemand die gepassioneerd is over wat ze doen, iemand die kan produceren, behouden en een wereldklasse, multi-use speelveld presenteren en het wicket houden bij de grootste gemeenschappelijke waarvoor het is beëindigd waarvoor het is beëindigd Om te worden onderscheiden en het succes na te streven, heeft Kevin tot nu toe bereikt.

De Gabba Grounds Manager, Kevin Mitchell Jr, verklaarde dat het stadion vol was met goede herinneringen.

In de jaren ’80 hadden we de echt grote West-Indië-teams die tourden met mensen als Clive Lloyd, Viv Richards en de enorme vier snelle Atalanta BC Thuisshirt bowlers en dat was een Bologna FC 1909 Thuisshirt eye-opener voor mij, ik geloofde wat een uitstekende locatie om te werken .

Toen wonnen we in 1995 onze allereerste Sheffield Shield-finale en dat was echt spelveranderend voor Queensland Cricket en toen wonnen de Lions hun drie premierships, wat geweldig was voor de grond en voor Queensland.

Van programma De Sydney Olympische pool van het voetbal waar fase vijf van de grondherontwikkeling werd voltooid, was een prachtig evenement waarbij we de uiteindelijke gouden medaillewinnaars Kameroen in een kaskraker hielden.

De Gabba is een beroemd, iconisch, historisch stadion en je voelt die verplichting om iets te produceren waar Queenslanders blij mee zijn, je moet de baan leuk vinden, het is een groot deel van je leven.

De heer Mitchell heeft de afgelopen jaren een parttime functie behandeld, en verklaarde dat STEPPING hem in staat had gesteld een mentorfunctie aan te kunnen met andere medewerkers:

Ik had een stap terug gezet van de fysieke kant van het werk en had deelgenomen aan nog veel meer een ondersteuningsfunctie met het team om mijn contract te zien terwijl ik assisteerde om mijn opvolger te werven.

Ik wil het grondenteam bedanken voor hun regelmatige inspanningen om te voldoen aan de benodigde hoge vereisten en het behoud van de cultuur van uitstekende trots zijn op het creëren van hoge kwaliteitsoppervlakken.

De Gabba -manager, Blair Conaghan, verklaarde dat de heer Mitchell een belangrijke traditie op de locatie zou verlaten:

‘Kevvie’ Mitchell heeft zoveel aangegeven aan de Gabba en zijn werk aan het speeloppervlak is echt een belangrijke rol geweest in een groot deel van ons succes als locatie. Het was een geweldige reis voor hem, van de dagen dat het de oude Greyhound Track omvatte tot de verbetering ervan in de veel meer eigentijdse faciliteit die het vandaag is en om consistent gedurende zo’n lange periode te bieden, is een buitengewone prestatie.

In de afgelopen jaren heeft Kevvie echt moeilijk gewerkt om dat begrip en expertise door te geven aan het rest van het terreinsteam en ik ben ervan overtuigd dat we een geschikte kandidaat aantrekken om zijn nalatenschap voort te zetten.

Ga voor bovendien informatie over de vacature van het terrein in Stadiums Queensland naar:

NB: Naast de vacature van de Grounds Manager is Stadiums Queensland ook op zoek naar een evenementenmanager.

De gabba

De Gabba heeft voor het eerst ingeburgerd in 1895 en heeft veel grote evenementen gehouden, waaronder cricket, AFL, Baseball, Rugby League, Rugby Union, Olympisch voetbal en veel recent twee uitverkochte Adele-concerten.

Tegenwoordig wordt het het beste begrepen als het huis van de Brisbane Lions, Queensland Bulls en Brisbane Warm en wordt beschouwd als een ondoordringbaar fort voor het Australische cricketteam, met een van de allerbeste cricketwickets ter wereld.

De locatie heeft een 42.000 capaciteit en een verscheidenheid aan functie en bevredigende gebieden die het hele jaar door uitgebreid worden gebruikt.

Afbeelding van de Gabba, hoffelijkheid:

#Sportsvenuebusiness – u op de hoogte houden!

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.