Category

Job of the Week: Development Manager – Europe, International Cricket Council (ICC)

We zijn verheugd om u details te geven over de meest recente baan van de week – aangedreven door Global Sports – die voor een ontwikkelingsmanager is – Europa bij de International Cricket Council (ICC).

De Development Manager (Europa) werkt aan het stimuleren van de groei van cricket in de Europa -regio door de internationale Cricket Council (ICC) geassocieerde leden te ondersteunen, ICC -investeringen in geassocieerde leden te beheren en kwalificerende evenementen te leveren als een weg naar ICC -grote evenementen in Europa. De rol wordt ondersteund door een ontwikkelingsfunctionaris (Europa), een financiële en operationele functionaris (Europa) en een parttime regionale officier.

De Cricket Board van Engeland en Wales (ECB) is het nationale bestuursorgaan voor alle cricket in Engeland en Wales, ter ondersteuning van het spel op elk niveau – van grassroots tot professioneel.

De ECB weet dat cricket een kracht voorgoed is en een blijvende impact heeft op het leven van mensen. Het biedt geweldig entertainment. Het leert essentiële vaardigheden, zowel fysiek als sociaal. Het kan helpen bij het inclusie en sociale cohesie. Het is iets voor iedereen om te kijken, spelen of genieten, tussen geslachten, leeftijd, beperkingen en diverse gemeenschappen.

De International Cricket Council (ICC) is het wereldwijde bestuursorgaan voor de sport, die alle aspecten van internationale cricket beheert. Het Global Development Program van de ICC, dat in Europa wordt geleverd in samenwerking met de ECB, heeft specifieke tactische doelstellingen gericht op de duurzame groei van de sport wereldwijd.

Je zult deze baan geweldig vinden als

Je gelooft in de kracht van sport als een kracht voorgoed.

Je hebt uitzonderlijke communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden.

Je hebt de energie en passie die nodig is om anderen te inspireren om op te treden.

Je hebt de mogelijkheid om met belanghebbenden te werken met verschillende Liverpool FC Thuisshirt achtergronden op culturele en nationale identiteiten.

Je gaat doen

Ondersteuning bieden aan ICC -leden in heel Europa, waaronder –

‘Desktop’ ondersteuning voor 32 geassocieerde leden.

Het delen van best practices tussen leden.

Het organiseren van een jaarlijkse regionale conferentie voor alle leden in Europa.

Beheer van de ICC -investeringen in Manchester United Thuisshirt geassocieerde leden in Europa, inclusief jaarlijkse gegevensverzameling, compliance van lidmaatschapscriteria en ICC Development Funding Policy).

Organisatorische ontwikkeling binnen leden in Europa door-

Als een ‘kritische vriend’ voor leden op senior management / bestuursniveau, ter ondersteuning van hun organisatieontwikkeling, tactische planning en jaarlijkse planning.

Het faciliteren van regelmatige gesprekken ‘Check and Challenge’ met leden.

Een essentiële rol spelen in de jaarlijkse beoordeling / planning / budgetteringsprocessen van leden en waar een geschikte niet-financiële ondersteuning biedt om de capaciteit van leden te verbeteren.

Het beheren van de levering van Europese kwalificatiegezichten als een weg naar ICC grote evenementen door –

Het organiseren van kwalificerende evenementen voor de ICC Cricket World, ICC WT20, Sporting CP Thuisshirt ICC U19 Cricket World Cup, ICC Wereldbeker Wereldbeker voor vrouwen en ICC Women’s World T20 voor leden in Europa, indien van toepassing.

Het onderhouden en groeien van relaties met andere essentiële partners ICC volledige leden in Europa (ECB en Cricket Ireland).

Het verkennen van kansen voor cricket om deel uit te maken van de Europese sportgemeenschap.

Een essentieel lid zijn van het ICC Global Development Team, die regelmatig verbinding maakt met tegenhangers op andere locaties

Klik hier voor de volledige functiebeschrijving en details over hoe u kunt toepassen.

De baan van de week wordt u aangeboden door Global Sports (voorheen bekend als Globalssportsjobs), ‘s werelds toonaangevende gespecialiseerde carrièresplatform voor de internationale sportindustrie.

#sportsvenuebiz

#Sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor industriële nieuws, weergaven en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.