Uncategorized

Bezoek Wichita promoot Jessica Viramontez tot Sports Sales Manager

Bezoek Wichita Valencia Thuisshirt in Kansas heeft Jessica Viramontez gepromoveerd tot Sports Sales Manager, opvolger van Josh Howell, die onlangs werd gepromoveerd tot sportontwikkelingsmanager.

Viramontez is de afgelopen drie jaar lid van het verkoopteam van Wichita als conventie -verkoopmanager. In haar nieuwe rol zal Viramontez verantwoordelijk zijn voor het aantrekken van sportevenementen naar de stad.

“Ik ben erg blij om mijn rol als sportverkoopmanager bij Visit Wichita te beginnen en ik verwelkom de uitdaging om te werken om de belangrijkste en beste sportevenementen naar AS Roma Thuisshirt de stad te brengen,” zei Viramontez. “Mijn passie voor sport in combinatie met mijn jarenlange ervaring Newcastle United Thuisshirt met de organisatie en in de horeca heeft me de mogelijkheid gegeven om relaties en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om Wichita voort te stuwen als een belangrijke speler voor het organiseren van sportevenementen in de Midwest.”

Viramontez is geboren en getogen in Wichita en heeft een bachelordiploma in oefenwetenschap van de Wichita State University. Voordat ze bij een bezoek aan Wichita kwam, werkte ze als specialist voor Cerner Corporation in Kansas City.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.