Uncategorized

Introductie van mentale training aan atleten

precies hoe je sportpsychologie kan introduceren aan atleten

In “Sportpsychologiesessies met DOC” beantwoordt Dr. Patrick Cohn een zorg van Mike over hoe u mentale coaching precies kunt introduceren aan uw atleten.

Bezoek Sports Psychology voor atleten op PeakSports.com en klik op contact met ons om uw mentale spelproblemen voor Dr. Cohn in te dienen om te reageren in zijn mentale game -videocast of podcast.

Hoe introduceer je mentale training aan je jongeren zonder dat ze het gevoel hebben dat er iets mis is?

Mark gecomponeerd in evenals gezegd:
“Ik begrijp niet precies hoe ik mijn kind moet helpen erkennen dat hij een gooiprobleem heeft zonder zijn zelfvertrouwen te vernietigen. Hoe methode ik het precies met hem? Ik wil dat hij hulp vraagt, omdat ik wil dat hij degene is die zich bezighoudt met mentale coaching. ‘

Waarom zijn atleten bang om mentale training te doen?
Bekijk de onderstaande video om de suggesties van Dr. Cohn’s mentale games te ontdekken over hoe ouders precies Arsenal FC Thuisshirt mentale training aan hun atleten kunnen introduceren zonder hun zelfvertrouwen pijn te doen:

Gerelateerd: Mental Toughness Training in Sports

Onthoud niet dat we zich aanmelden voor ons YouTube -kanaal om te worden bijgewerkt over al onze nieuwste video’s!

Abonneer u nu op het YouTube -kanaal van PeakSports om updates te krijgen over onze nieuwe inhoud!

Verhoog uw zelfvertrouwen en focus met professionele mentale game -coaching!

Master mental game trainer Dr. Patrick Cohn kan je helpen je mentale spelproblemen te overwinnen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of via Skype, FaceTime of telefoon. TELEFOON CALL ONS TOL VOLLEDIG GRATIS op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze mentale coaching -stagiairs?
“Nogmaals bedankt voor het begeleiden van me hoe ik mentale game -coaching moet doen met mijn volleybalteam. We zien al resultaten voor alleen onze allereerste ontmoeting! Ik heb echt heel blij dat ik samen in Orlando samenwerkte! ”
~ Kurt Trout, Iowa Rockets volleybalcoach

“Ik heb echt blij met het lezen van je tennisrapport. Ik heb net je website ontdekt, net zo goed als ik al ben verbeterd in mijn mentale spel. Afgelopen weekend speelde ik met Pools Voetbalelftal Thuisshirt de hoeveelheid vertrouwen die ik in mezelf zou moeten hebben. ‘
~ Melanie Lewis, Junior Tennis Player

Voeg veel meer waarde toe aan je mentale trainingsprogramma’s!

Deze werkboekenreeks is ontwikkeld voor coaches en mentale coaches om te gebruiken met hun atleten. De Mental Edge -werkboeken van de atleet vormen een aanvulling op uw bestaande mentale trainingsprogramma. Elk van de 15 werkboeken in het mentale edge -systeem van de atleet leert uw atleten een bepaalde mentale vaardigheid om hun prestaties te verbeteren.

Mental Edge Workbook System van de atleet

Wat zeggen mentale coaches?
“Gefeliciteerd met je mentale randwerkboeken. Ik ben bij de bundel geweest en het ziet er geweldig uit! Het MGCP -programma is net beter geworden. Uw werkmapprogramma maakt het veel veel concreet en eenvoudiger om de mentale strategieën te gebruiken. Dit is de ontbrekende link in het MGCP -accreditatieprogramma! ”
~ Bob Simpson, MGCP

“Ik ben verbaasd over de bereidheid en openheid van Dr. Cohn om al zijn activa (intellectueel, producten, enz.) Te delen met de MGCP -studenten. Je hebt een geweldig model/pakket opgezet voor mentale training. Hoewel we betalen voor uw service, geeft u een traditie door die is ontwikkeld aan uw bijdrage aan de sportwereld. Zeg daarvoor bedankt. ”
~ Tony Melito, MGCP

Download ons volledig gratis mentale vatrapport!

Download je volledig gratis mentale vatrapport en ontdek of je een of veel meer van de ‘kostbare’ mentale gamefouten maakt vóór de concurrentie.

U zult:

Ontdek of die pregame -kriebels positief of negatief zijn.

Leer de essentiële pregame mentale vaardigheden om je best uit te voeren.

Leer precies hoe je mentale spel je succes in sport kan saboteren.

Identificeer fouten in uw mentale voorbereiding per concurrentie.

Download het mentale vatrapport:

10 ‘kostbare’ Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt mentale spelfouten die atleten maken vóór de concurrentie: wat elke atleet en trainer moeten begrijpen om de mentale voorbereiding te verbeteren

Wat zijn studenten van mentale coaching, zowel ouders als coaches die zeggen?
“Mijn andere helft en ik gebruikte uw e -boek mentale vestigheidsuggesties onmiddellijk en gelukkig kregen we een snelle reactie. Gedurende slechts vier dagen hebben we haar uit een malaise naar succes gebracht. Ze had ‘toestemming om fouten te maken’, kwam ze uit haar funk. Geweldig!”
~ Glenn A. Grube, sportouder

“Je mentale coaching heeft me geholpen om psychologisch voorbereid te zijn voorbereid om te gaan racen. Om een MX -kampioen te zijn, moeten zowel je lichaam als je geest samenwerken op het circuit. Dr. Cohn heeft me op het podium geholpen, zelfs in moeilijke situaties en mijn mentale spelzijde van racen verbeteren. Ik ben bereid dit kampioenschap nu te winnen. ”
~ Max Anstie, pro mx racer

Leave a Reply

Your email address will not be published.