Uncategorized

George Mason University kondigt de toegewijde basketbalpraktijkfaciliteit

Assistent vice -president en directeur van Athletics, Brad Edwards aan, heeft aangekondigd dat de bouw van de toegewijde Basketball Practice Facility van George Mason University (GMU) op 1 juni is begonnen, als onderdeel van fase I, als onderdeel van fase I van het Basketball Excellence-plan om de ontwikkeling van werving en student-atleet te verbeteren.

Het Basketball Excellence Plan, dat ook een volledige revisie van de kleedkamers van de teams in EagleBank Arena omvat, is een essentiële stap in de richting van Mason die veel aantrekkelijker maakt voor toprekruten binnen het steeds competitievere nationale landschap.

Een leiderschapsgeschenk van US $ 275.000 van George Mason Longtime Supporter, Kathy McKay en haar familie, en verplichtingen van andere Patriots -donoren, stelde Mason in staat het project te financieren. In dankbaarheid van het hoofdgeschenk, zal het basketbaltrainingsveld, evenals een kluisje in EagleBank Arena, worden vernoemd naar de familie McKay.

Edwards zei:

Hoewel we nog niet het hele doel van fondsenwerving hebben gerealiseerd, hebben we de drempel geraakt om te beginnen met de bouw, wat veel meer dan 50 procent van het totale budget is. Het is van cruciaal belang dat we het Practice Facility Project hebben voltooid vóór het begin van het basketbalseizoen in november. In de basketbal-aangedreven Atlantic 10-conferentie is het noodzakelijk dat onze basketbalteams een speciale ruimte hebben om te ontwikkelen en Leeds United Thuisshirt te concurreren.

Dit soort infrastructuurverbetering is van cruciaal belang, omdat het succes van ons basketbalprogramma uiteindelijk verbeterde blootstellingskansen biedt die nodig zijn om potentiële studenten aan George Mason te werven. Deze Cruz Azul Thuisshirt nationale werving ondersteunt de groei van onze institutionele onderzoeksmissie die uiteindelijk ernaar streeft de welvaart te vergroten en de kwaliteit van leven in Noord -Virginia te verbeteren.

De “Cage Gym” in het Recreation Athletic Complex (RAC) zal een uitgebreide remodellering van US $ 1 miljoen ondergaan die belangrijke verbeteringen zal omvatten aan de bestaande ruimte, inclusief de installatie van nieuwe hardhoutbanen, nieuwe verlichting, zes basketbaldoelen, videocabiliteiten en George Mason Patriots Branding.

De ruimte van 15.000 vierkante meter zal een Robbins MVP-hardhoutoppervlak bevatten dat de grootte van twee basketbalvelden zal omvatten, waaronder een volledig middenveld omringd met twee halve rechtbanken aan beide zijlijn. Robbins Sport Surfaces levert hardhoutbanen voor 90 procent Cerezo Osaka Thuisshirt van de competitie van NBA Teams en/of trainingsfaciliteiten.

Bovendien zijn alle manden replica’s van de basketbaldoelen van de EagleBank Arena die worden gebruikt voor alle thuiswedstrijden. Een verlichtingssysteem vervangt de bestaande verlichting in de “Cage Gym” die de NCAA -aanbevelingen met 25 procent zal overschrijden. Nieuwe Musco-verlichting zal ook worden geïnstalleerd in EagleBank Arena, waardoor een verbeterde speldag sfeer mogelijk is, vóór het begin van het basketbalseizoen 2017-18.

Het ongeveer US $ 15 miljoen basketbal excellentieplan maakt deel uit van een tactische visie geformuleerd door de George Mason Athletics Department. De visie is bedoeld om financiële middelen te versterken en nieuwe inkomstenstromen te genereren, terwijl de atletische faciliteiten uitgebreid worden verbeterd en het succes van student-atleet bevordert.

Gedurende de eerste paar jaar van de tactische visie heeft de afdeling veel meer dan US $ 20 miljoen aan inkomenscontracten en verplichtingen gegenereerd, benadrukt door een naamgevingsrechtenovereenkomst voor EagleBank Arena, een meerjarig partnerschap met Adidas en een langdurige bedrijfssponsoring Overeenkomst met Learfield. Bovendien heeft de afdeling een meerjarig sportprestatiepartnerschap met Vivature veiliggesteld en heeft hij geprofiteerd van meer dan US $ 4 miljoen aan gulle geschenken van Patriot Club-supporters.

De volgende stap in het Basketball Excellence Plan, fase II, zal bestaan uit volledig ontwerp en constructie van een toevoeging aan de basketbalpraktijk. De reikwijdte van het project omvat het toevoegen van kleedkamers, trainings- en sportgeneeskundeprestatiegebieden en kantoren voor het coachingstaf.

Over fase I

De constructie voor de basketbalpraktijk werd toegekend aan Alta Vista Construction.

Ook opgenomen in fase I van het Basketball Excellence Plan is een complete revisie van US $ 1,2 miljoen van de kleedkamers van de basketbalspeldag in EagleBank Arena, het Home for Heren- en Damesbasketbalwedstrijden omdat 1985. Het architecturale ontwerp van het project is toegekend aan Colley Architects, pc uit Blacksburg, Virginia. De reikwijdte van het Locker Room -project is om de faciliteit te verbeteren met nieuwe kluisjes en banken, een teamlounge, een filmkamer en verbeterde technologieën. De beoogde voltooiingsdatum is gepland voor de opening van het seizoen 2018-19.

Met het huidige landschap van budgetten en financiering, houdt het basketbalherontwerp zich af aan de visie van de universiteit op creativiteit in het gebruik van bestaande middelen met betrekking tot kosten. De remodellering van “Cage Gym” vertegenwoordigt een kostenbesparing van ongeveer US $ 13 miljoen in vergelijking met de oprichting van een nieuwe stand-alone faciliteit.

Voor nog veel meer informatie over hoe u een geschenk kunt maken ter ondersteuning van deze projeCT, bezoek gomason.com of neem contact op met de Patriot Club op Tel: +1 703.993.3217 of e -mail jmontgo2@gmu.edu.

Het benoemen van kansen die zich binnen het project bevinden, zijn nog steeds beschikbaar.

Afbeelding, hoffelijkheid: George Mason Athletics

#Sportsvenuebusiness – u op de hoogte houden!

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.