Category

Juni 2010 Reader Athlete – Jen Frantz

door
Sky Barsch Gleiner
Geplaatst op 7 juni 2010

Leeftijd: 36
Woonplaats: Morrisville
Familie: kat, monsterbaby
Beroep: leraar in het eerste en tweede leerjaar
Primaire sport: hardlopen
VS: Wat zijn Northern Vermont Ridge Runners waar je deel van uitmaakt?
JF: Vroeger was er een hardloopclub in Morrisville genaamd de Northern Vermont Ridge Runners. Enkele jaren geleden zijn ze een beetje ontbonden, ik weet niet zeker waarom, misschien het enthousiasme is een beetje naar beneden gegaan. Drie zomers geleden startten Mary Churchill en Mark Churchill een hardloopgroep die dinsdagavond trainingen deed. Dus hebben we ervoor gekozen om de noordelijke lopers van Vermont Ridge te vernieuwen. Ron Ridlon, die vroeger de president was, loopt ook met ons mee. Het is moeilijk om te blijven in welk stadium van een hardloopclub we zitten. We solliciteren naar de USTAF (United States Track and Field) -certificering. We willen gewoon een groepsmensen hebben die plezier kunnen hebben, en een plek waar ervaren hardlopers kunnen verbeteren en sneller kunnen worden. We hebben een Facebook -pagina waarop ik probeer onze dinsdagavond trainingen op te plaatsen. Wanneer de paden opdrogen, hebben we een trailrun. We hebben overal van vier tot twaalf mensen opdagen en in de zomer wordt het een grotere groep.
VS: Wat is uw positie bij NVRR?
JF: Ik word beschouwd als de coach. Ik ben dol op het coachen van volwassenen. Ik heb een middelbare schoolbaan gecoacht, maar volwassenen realiseren zich eigenlijk hoeveel tijd je uit je leven neemt om te coachen. Ik weet niet zeker of tieners zich daar altijd van bewust waren. Volwassenen zijn zo vriendelijk. En ik mag eigenlijk samen met hen werken.
VS: Is de club open voor iedereen?
JF: Absoluut. We staan ​​open voor mensen die meedoen. We ontmoeten dinsdag om 17:15 uur. Inter Milan Thuisshirt op People’s Academy.
VS: Waarom is fitness essentieel voor jou?
JF: Fitness en actief zijn, hebben een dergelijke impact op de kwaliteit van mijn leven, van gezondheid, spanningsbeheer tot de sociale connecties die u maakt. Ik geniet ervan om een ​​perspectief op mijn gemeenschap te hebben op verschillende passen, van mijn voeten, op de fiets, in een kajak. Je kunt niet ruiken dat het de wasdag van je auto is.
VS: Wat zijn je persoonlijke hardloopdoelen – racet je, is het veel meer voor fitness, enz.?
JF: Ik hou van veel meer op een 5K -niveau racen. Ik was een sprinter en lange trui op de universiteit. De marathon – ik denk niet dat mijn biomechanica dat heel goed zou standhouden. Dus 5K’s zijn goed. Voordat ik gewond raakte, deed ik alternatieve triatlons met kajakken. Ik zal dit jaar misschien niet concurrerend niveau concurreren, maar ik wil ze doen en proberen ze dit jaar af te maken. En dan in de herfst, als alles op zijn plaats is, kan ik misschien wat 5K’s lopen. Ik heb wat 5K’s gedaan, maar als tempo -setter, veel cheerleading doen.
VS: Wat is uw blessure waarmee u te maken hebt?
JF: Ik heb een hamstringtrek die ik gewoon blijf trekken. Ik heb het gehad omdat college. Het is gewoon een heel oude blessure die me problemen heeft gegeven. Twee jaar geleden was ik het voor het eerst opnieuw verwond. En nu doorloop ik periodes van twee maanden waar het goed met me gaat, ik stap het op, en dan trek ik het opnieuw aan. Ik heb al mijn PT voor vorig jaar opgebruikt. Nu probeer ik acupunctuur. Het is nu vrij chronisch en ik probeer het uit dat chronische podium te halen. Het wordt sterker en ik doe veel meer versterkende oefeningen. En het wordt warmer, en het is meestal veel veel meer vergevingsgezind als er geen ijs is om aan te glijden.
VS: Waar vind je het leuk om te kajak?
JF: Vorig jaar in de zomer kayaked vrijwel elke dag. Ik woon het beste in de buurt van Lake Elmore, dus ik ga eruit en peddel rond Elmore. Of Lake Eden. Green River is echt goed als je iemand hebt om mee te peddelen. Als ik eenmaal een uur ben, heb ik graag iemand om mee te praten. Ik vind het ook leuk om zo lokaal mogelijk te peddelen, dus ik rijd niet verre afstanden en de impact die de omgeving veroorzaakt.
VS: Waar Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt hou je van over disc golf?
JF: Je mag buiten zijn. Terwijl ik vorig jaar gewond raakte, was ik niet in staat om zo ver te rennen als ik wilde, dus ik ontdekte dat disc -golf een geweldige manier was om buiten te zijn en twee uur focus te hebben. Ik geniet niet Tigres UANL Thuisshirt van wandelen. Ik vind het helemaal niet leuk. Het is alsof, kijk, er is een boom; Er is een andere boom. Ik hou van trailrennen, maar niet wandelen. Disc -golf houdt het interessant. Met discgolf kun je een gat vogelt en op het volgende gat, een vijf of zes hebben.
VS: Het klinkt alsof je je gemakkelijk verveelt.
JF: Ik zou kunnen, daarom is het lesgeven in het eerste leerjaar goed voor mij. Het tempo is erg snel. Aan het begin van het jaar kun je alleen maar in 20 minuten blokken instrueren (vanwege de aandachtsspanne van de kinderen). En je moet altijd verhuizen en twee blokken vooruit denken, plus afgestemd op het curriculum en de behoeften van je studenten.
VS: Wat is je favoriete ding over lesgeven?
JF: Mijn favoriete ding over lesgeven is het bekijken van de wereld van een kind uitbreiden. Wanneer ze leren lezen, zien ze een nieuwe wereld van brieven. Nu zijn er boeken en tekenen die er al die tijd zijn geweest, maar niet inclusief in hun dagelijks leven, en je helpt hen te vinden en te verkennen die nieuwe plek. Bovendien kan het erg leuk zijn!
VS: Je bent een mozaïekartiest – kun je een recent project beschrijven?
JF: Ik heb een heel la geproduceerdnull

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.