Uncategorized

AAC selecteert Fort Worth voor 2021–2022 damesbasketbalcompetities

Het Amerikaanse atletische seminar heeft Fort Worth, Texas, gekozen om de 2021 te houden, evenals 2022 AAC dames basketbalkampioenschappen. De competities zullen worden opgevoerd in de nieuwe Dickies -arena van de stad met het evenement van 2021 op 8-11 maart, in combinatie met het herenkampioenschap, dat locatie van 11-14 Voetbal Thuisshirt maart zal nemen.

Het Basketball Championship 2020 AAC Heren was gearrangeerd voor de arena vóór de annulering, als onderdeel van een aanbod Flamengo Thuisshirt om met 2022 in Fort Worth te worden gehouden.

“Ik ben verheugd dat zowel de basketbalwedstrijden van onze mannen als vrouwen in 2021 en 2022 in deze spectaculaire faciliteit zullen worden gehouden,” zei AAC -commissaris Mike Aresco. “De stad Fort Worth, de Fort Worth Sports Compensation en Dickies Arena hebben bewezen uitstekende partners te zijn, aangezien we eerst AS Monaco Thuisshirt het driejarige contract voor onze mannencompetitie in 2017 hebben onthuld. Matt Homan en zijn Dickies Arena-personeel Zijdig voorbereid om de herencompetitie van het afgelopen jaar vast te houden, evenals passend aangepast in het midden van een snel evoluerende, ongeëvenaarde situatie. De inspanningen van Matt en zijn team hebben ons geholpen om tijdige beslissingen te nemen om de beveiliging en het welzijn van iedereen ter plaatse te waarborgen.

“We waren allemaal ontevreden dat onze student-atleten, coaches en fans niet de kans hadden om de arena uit de eerste hand te ervaren in een gamesatmosfeer in maart. Ik begrijp dat zowel de teams van onze mannen als vrouwen plezier zullen hebben in alle uitstekende voorzieningen die Dickies Arena te bieden heeft tijdens hun respectieve toernooien. Fort Worth is een levendige, sportgerichte buurt die onze beide wedstrijden in de stad gaat accepteren. ”

De co-locatie van zowel de mannen als de wedstrijden van vrouwen zal een allereerste eerste zijn voor de conferentie. Zes van de 11 Seminar -aangesloten instellingen zijn te vinden op rijafstand van Fort Worth, terwijl de andere vijf leden directe vluchtkeuzes naar het gebied hebben.

“We zijn dolblij om het Amerikaanse damesbasketbalkampioenschap te verwelkomen in Fort Worth en we kijken vooruit naar de kans om een ​​kampioenschapservaring van wereldklasse te bieden voor de spelers, coaches en fans,” verklaarde Jason Sands, directeur van het fort Worth Sports Commission.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.