Category

Krijgen studenten met een groeimindset veel betere cijfers?

De theorie van de groeimindset stelt dat precies hoe iemand zijn capaciteiten beschouwt op precies hoe hij denken, zich voelen en zich in toekomstige taken gedragen. Het is nu misschien wel de meest prominente mentale theorie in het onderwijs.

Groeimindset is geassocieerd met verschillende voordelen, waaronder doorzettingsvermogen, het zoeken naar veel betere feedback, veel beter omgaan met overgangen, gruis en pro-sociaal gedrag. Dit zijn vaak het gedrag dat op school goed wordt geassocieerd. vertaalt het echter in veel betere cijfers?

Er zijn veel studies over het onderwerp geweest, evenals niet allemaal over het antwoord. Dus hier zijn alle studies waar we ons van bewust zijn (en hun bevindingen), zodat u zelf kunt kiezen.

Boekgroei Mindset Teacher Workshop

Groeimindset = veel betere cijfers

Talrijke studies uitgevoerd door veel verschillende onderzoekers hebben een sterke relatie ontdekt tussen studenten met een groeimindset en de cijfers die ze behaalden.

De grootste hiervan zijn de resultaten van 2018 van het programma voor Worldwide Student Evaluation (PISA). Dit omvatte een enquête onder meer dan 600.000 studenten in 78 landen, waaronder de VS, die ontdekten dat studenten met een groeimindset aanzienlijk hoger werden uitgevoerd dan die met vaste denkrichtingen, zowel in lezen, wetenschap als wiskunde. Ze ontdekten ook dat groeimindset was gekoppeld aan een groter welzijn van studenten. We hebben echt een veel uitgebreidere blog geschreven over deze Cruz Azul Thuisshirt bevinding, die je hier kunt lezen.

Onderzoekers Susana Claro, David Paunesku en Carol Dweck van de Stamford University rapporteerden ook een grootschalige studie van meer dan 160.000 studenten die ontdekten dat groeimindset cijfers voorspelt in elk sociaal-economisch niveau bij studenten in Deens Voetbalelftal Thuisshirt Chili. Nog een studie door directeur van Alliance Research voor Wested, Jason Snipes ontdekte dat in 121.835 leerlingen in Amerika, mensen met lagere cijfers veel meer kans hadden op een vaste mindset. Beide studies zijn fascinerend en zeer cruciaal omdat ze een zeer grote steekproefgrootte gebruiken (mogelijk gewicht toevoegen aan hun bevindingen).

Likewise, a different study by David Paunesku, Gregory Walton, Carissa Romero, Eric Smith, David Yeager as well as Carol Dweck from Stamford university as well as the university of Texas on 1,500 students discovered that combining a growth mindset as well as a sense of Functie -interventie verbeterde de mogelijkheid dat studenten die wiskunde, zowel Engels en wetenschapscursussen hebben voltooid en onderweg veel beter doen. Dit effect was veel uitgesproken voor studenten die het moeilijk hadden en velen als “in gevaar” beschouwden.

Andere studies die een positieve relatie aantonen tussen groeimindset en cijfers zijn onder meer een van de 373 studenten van Lisa Blackwell van Columbia University en Kali Trzesniewski en Carol Dweck van Stamford University. Ze volgden studenten gedurende 2 jaar en ontdekten een positieve relatie tussen mindset en academische prestaties. Deze studie van 385 studenten in Noorwegen door Eric Bettinger, David Yeager, Ben Domingue, David Cooper en Marireger ontdekten een positieve relatie tussen zowel groeimindset als cijfers, net als deze studie op 312 vrouwelijke middelbare scholieren in Engeland, met Groeimindset wordt ook geassocieerd met consciëntieusheid en academische inspanningen. Ten slotte ontdekte een studie van 115 studenten dat “studenten die geloofden dat intelligentie zou kunnen worden ontwikkeld, hogere cijfers behaalden en dat Santos Laguna Thuisshirt ze in de loop van de tijd veel meer kans hadden op geavanceerde wiskundecursussen”.

De groeimindset is ook ontdekt om te helpen bij het verbeteren van de cijfers bij studenten die waarschijnlijk zullen lijden aan de “stereotype -dreiging”, dat is wanneer ze specifieke stereotypen geloven over wie het goed doet in specifieke onderwerpen. Deze studie van Catherine Great en collega’s van de Universiteit van New York op 1.005 studenten ontdekten bijvoorbeeld dat de mindset van de groei een gevoel van verbondenheid bij vrouwelijke leerlingen die wiskunde bestuderen verbeterde, die hun cijfers verbeterden. Dat deed deze studie ook bij 79 studenten door onderzoekers van de New York University, de Winona State University en de Universiteit van Texas, die ontdekten dat het onderwijzen van Afro -Amerikaanse studenten over een groeimindset en precies hoe het gerelateerd was aan ontdekken leidde tot die studenten, Gemiddeld een toename van hun cijfers. Deze studenten hadden ook veel meer kans om meer plezier over school te melden en waren daarna ook veel meer bezig met lessen.

Een recent artikel dat begin 2018 werd gepubliceerd, ontdekte vergelijkbare resultaten. In deze studie, waarbij 65 scholen betrokken waren, evenals 12.542 studenten, ontdekten de onderzoekers dat een korte mindset -interventie de mogelijkheid verbeterde van het afstuderen van studenten. Nogmaals, de studenten die de meeste winst behaalden, waren degenen die eerder worstelden en het niet goed doen op school.

Vergelijkbaarnullnull

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.