Uncategorized

Juli 2009 Industry News

Industrie

Bass Pro-Fizz ondersteunt visbehoud
Celebration, Fla.-Bass en Team Marine USA LLC hebben de Bass Pro-Fizz FZ-1-tool uitgebracht, die wordt gebruikt om lucht uit de zwemblaas van vis te verwijderen die meestal op diepten groter dan 18 voet worden gevangen. De Pro-Fizz-tool verbetert het proces van bruisen, een techniek die wordt aanbevolen op vis die tekenen vertoont van te veel opgeblazen zwembladen en die nuttig is voor het verbeteren van de overleving na de release van bas OGC Nice Thuisshirt en bevordert volgens BASS-functionarissen.

Jeugd

Wide World of Sports Complex om inaugurele ESPN Rise Games te organiseren
Lake Buena Vista, Fla.-Espn Rise en Disney’s Broad World of Sports Complex hebben een nieuw multisportevenement ontwikkeld genaamd de ESPN Rise Games. Gepresenteerd door Target. De ESPN Rise Games zijn van 19-25 juli in het sportcomplex. Andere sponsors zijn kampioen, Under Armour en Powerade.

De ESPN Sporting CP Thuisshirt Rise Games zullen worden verankerd door drie sportevenementen op de middelbare school: de AAU 17U Boys ‘Basketball zeer showcase gepresenteerd door Champion, Under Armor High School Softball All-American Game en ESPN Rise’s “Elite” Champion Gridiron Kings High School Football-evenement. Het evenement van een week zal ook competitieve kanaal jeugdsporten bevatten-baseball, basketbal, veldhockey en track en field.

De ESPN Rise-games weerspiegelen de ESPN-re-branding van het sportcomplex om een ​​”unieke, meeslepende ervaring” te creëren voor atleten en fans.

Summit zal jeugdsporten in Phoenix aanpakken
PHOENIX – De Phoenix Regional Sports Commission zal een jeugdsporttop op 6 augustus houden in Scottsdale Marriott in McDowell Mountains in Scottsdale. Het evenement, gesponsord door APS, is bedoeld om gemeenschapsleiders, sportbeheerders, coaches en ouders samen te brengen voor het schetsen van bepaalde gebieden van behoefte in lokale jeugdsportprogramma’s. Registratie voor de Youth Sports Summit is gratis.

Fort Worth om 2010 US Youth Soccer Adidas Workshop te organiseren
Frisco, Texas-US Youth Soccer heeft aangekondigd dat de US Youth Soccer Adidas Workshop 2010 25-27 februari 2010 zal zijn in Fort Worth. De workshop wordt gehouden in het Fort Worth Convention Center.

Meer dan 3.000 voetbalcoaches, beheerders, scheidsrechters en enthousiastelingen zullen naar verwachting de jaarlijkse conventie bijwonen, met educatieve sessies, velddemonstraties voor coaches en een tentoonstellingszaal met de meest recente voetbalapparatuur, technologie, kleding, fondsenwervende ideeën en meer. Bovendien zal de workshop het Amerikaanse jeugdvoetbalprijzengala presenteren, waaronder recreatieve en competitieve trainer van het jaar, uitmuntendheid in coachingonderwijs, beheerder en vrijwilliger van het jaar, onder andere.

Evenementen

USA Hockey geselecteerd om 2010 IIHF World Women’s U18 Championship te organiseren
Colorado Springs, Colo. – De International Ice Hockey Federation (IIHF) heeft USA Hockey geselecteerd om het U18 -kampioenschap van 2010 IIHF World Women te organiseren. De voorlopige data voor het kampioenschap zijn 27 Japans Voetbalelftal Thuisshirt maart 3 april 2010.

Het evenement begon in 2008. De Verenigde Staten wonnen de gouden medaille op het eerste twee IIHF World Women’s U18 -kampioenschap, in 2008 en 2009.

USA Hockey organiseerde eerder dit jaar ook het U18-kampioenschap van IIHF World Heren in 2009 in Fargo, N.D., en Moorhead, Minn. Het Amerikaanse team versloeg Rusland met 5-0 voor de gouden medaille.

Spirit -team keert terug voor nog drie jaren
Daytona Beach, Fla.-Het Spirit-team van Varsity Spirit Corp. is een driejarige overeenkomst gesloten met het Ocean Center. De faciliteit van Volusia County organiseert de 2010, 2011 en 2012 State Cheer and Dance Championships van Florida. Ongeveer 8.000 concurrenten en 5.500 supporters en toeschouwers worden elk jaar op de kampioenschappen verwacht.

Spirit -teamevenementen brengen een geschatte economische impact van $ 6,3 miljoen op de gemeenschap, volgens lokale toerisme -functionarissen.

USBC -conventie, Bowl Expo gepland voor 2011
ARLINGTON, Texas – Voor het eerst worden de US Bowling Congress (USBC) Convention en International Bowl Expo dezelfde week in dezelfde stad gehouden. Beide evenementen zijn gepland voor 27 juni-2 juli 2011, in de Gaylord Texan in Grapevine.

Organisatoren voor beide evenementen zeiden dat ze “belangrijke” kostenbesparingen en efficiëntie verwachten door hun evenementen naar dezelfde tijd en locatie te verplaatsen.

Een voorlopig schema heeft de International Bowl Expo General Session en Trade Show, samen met de USBC-workshops, halverwege de week. De USBC -jaarvergadering zou aan het einde van de week zijn. USBC -afgevaardigden worden uitgenodigd om de International Bowl Expo Trade Show en de algemene sessie gratis bij te wonen; Sommige seminars en speciale evenementen zullen echter toelatingskosten hebben.

USSSA Soccer Nationals om van start te gaan in december in Round Rock
Round Rock, Texas – De U.S. Specialty Sports Association (USSSA) heeft Round Rock geselecteerd als gaststad voor het USSSA National Soccer Tournament 2009. Round Rock werd gekozen vanwege de centrale locatie en het vermogen om veel meer teams aan te trekken, zeiden de organisatoren.

Het toernooi, met jeugd-, volwassenen- en 7-op-7 divisies, wordt 4-6 december gehouden in Old Settlers Park innull

Leave a Reply

Your email address will not be published.