Uncategorized

Everton CEO over ‘significante’ stadionontwikkeling en £ 30 miljoen USM-aanbieding

Everton Chief Executive, professor Denise Barrett-Baxendale, States Everton heeft ‘aanzienlijke vooruitgang’ geboekt met plannen voor een nieuw stadion in Bramley-Moore Dock- Naast de club blijft gewijd aan zijn gespecificeerde ambitie van “uitdagend bij de extreem top van zowel binnenlandse als Europese wedstrijden”.

Professor Barrett-Baxendale, Training Ground-sponsor USM, heeft dinsdag een keuze voor naamgevingsrechten voor het nieuwe stadion van de club-een aanbod ter waarde van £ 30 miljoen aan Everton, en richt zich aan om aandeelhouders op dinsdag te bevredigende aandeelhouders. Ze legde ook uit dat Carlo Ancelotti de “unanieme” optie van het bestuur was als manager – evenals de verfraaide Italiaanse belichaming Everton’s “Niets echter het beste” ethos.

Everton heeft vorige maand een planningsaanvraag ingediend voor zijn nieuwe BMD -huis en bijbehorende herontwikkeling van Goodison Park en omliggende gebieden.

Professor Barrett-Baxendale, die Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt Evertonians bedankte voor hun consistente en gepassioneerde “steun en toewijding”, onthulde de club “voorzichtig optimistisch” over het starten van werk bij BMD dit jaar. evenals Everton zal “bereid zijn om snel te verhuizen” bij een driejarige ontwikkeling als goedkeuring van de planningsaanvraag wordt aangenomen.

Professor Barrett-Baxendale zei:

Onderzoek heeft aangetoond dat het stadion een grote verhoging van £ 1 miljard aan onze economie zal bieden … produceert 15.000 nieuwe taken en een extra 1,4 miljoen nieuwe bezoekers aan de stad. Bovendien zal het fungeren als de noordelijke katalysator voor Peel’s £ 5 miljard Liverpool Waters Development, waardoor Liverpool zou strijden met Boston, Toronto en Barcelona in termen van de schaal en de diversiteit van de waterkant en bijbehorende economie. In het volgende jaar … gaat het moeilijke werk verder.

Ik zou graag willen benadrukken dat, hoewel we een grote ontwikkeling hebben gemaakt, er nog een aantal hindernissen te overwinnen zijn. Evenals er zijn geen zorgen bij het opzetten van een financieringsbaan van deze schaal. Het bord is echter voorzichtig optimistisch. We hebben een robuust plan, we hebben het beste team op locatie en we hebben ons uitgebreid voorbereid om alle mogelijke risico’s te verminderen, waardoor we het allerbeste platform krijgen om te slagen.

Everton Chief Executive, professor Denise Barrett-Baxendale

Ze onderstreepte ook de positionering van het stadion van Everton als een “belangrijk tactisch doelwit … dat verschillende kansen zal opleveren om industriële groei te bieden”. De “enkele belangrijkste kans”, benadrukte ze, “zal de inkomsten genereren van het benoemen van rechten voor de nieuwe faciliteit”.

Professor Barrett-Baxendale zei:

Ik ben blij je vanavond te onthullen dat USM de afgelopen week een keuze heeft gemaakt voor de naamrechten van ons nieuwe stadion. Het is een aanzienlijke betrokkenheid van rentevoeten en toont het industriële effect aan dat het nieuwe stadion zich zal veroorloven.

Chief Finance evenals industriële officier, Sasha Ryazantsev, voegde vervolgens de details toe met betrekking tot de hernieuwde USM -overeenkomst van Everton. Richt daarna op het podium praten, professor Barrett-Baxendale, zei hij:

Vandaag zijn we verheugd om te onthullen dat de club in een nieuw plan van £ 30 miljoen is ingegaan met USM, naast onze bestaande relatie. USM heeft een keuze gekocht waarmee ze een naamgevingsrechtencontract kunnen ingaan voor ons nieuwe stadion in Bramley-Moore-dok bij een vooraf afgewezen jaarlijkse waarde en termijn.

Dit ingenieuze aanbod zorgt voor extra industrieel inkomen voor de club, evenals de keuzepremie die we zijn vanwege Get zal uitsluitend worden gebruikt als de nog meer bijdrage van de club aan het eigen vermogen van het project.

Op Everton’s Goodison Park Legacy stond professor Barrett-Baxendale erop dat de club een “dwingende visie” heeft.

Bramley-Moore Dock Stadium Project
De uitgebreide planningsaanvraag voor het nieuwe stadion van de club in Bramley-Moore Dock-binnen Peel L&P’s Liverpool Waters-site-werd op maandag 23 december aan de gemeenteraad van Liverpool ingediend en zal worden nageleefd door een afzonderlijke omtrekaanvraag voor een door de gemeenschap geleide traditie voor een door de gemeenschap geleide traditie voor een door de gemeenschap geleide traditie Job bij Goodison Park.

De planningsinzending voldoet aan een uitgebreide openbare raadpleging die 98 procent ondersteuning voor de stadionstijl heeft blootgesteld, evenals 96 procent ondersteuning voor de voortzetting van het project.

Colin Chong, Stadium Advancement Director van Everton, evenals zijn team hebben de volgende stappen voor het project beschreven:

Nu is de planningsaanvraag ingediend, we laten het behoorlijke proces zijn programma laten nemen, maar we voelen ons uiterst zelfverzekerd. Het is een volledige en uitgebreide toepassing. Ik wil graag de kans maken om de fans te bedanken voor hun geduld. Er is een enorme hoeveelheid werk ingegaan op deze voorstellen en we vinden dat we in een geweldige setting zijn voor de gemeenteraad van Liverpool om onze aanvraag te evalueren.

De volgende stap is dat de Raad evalueert en de aanzienlijke en complexe toepassing verwerken, wat tijd kost om te bevestigen als well zoals openbaar worden aangeboden vanwege de schaal van de inzending, voordat een formele consultatieperiode wordt gestart die deel uitmaakt van het planningsproces.

De club, die wordt aanbevolen door het CBRE UK Planning & Advancement Team, heeft zorgvuldig samengewerkt met de Liverpool Planning Authority en het historische Engeland om de aanvraag vorm te geven en te garanderen dat het benodigde detail is opgenomen om de voorstellen goed te overwegen.

Het voorgestelde stadion bestaat uit vier unieke tribunes, waaronder een groot steile huisstandaard in het zuiden die op wedstrijddagen 13.000 Evertonians thuisbrengt. Voorstanders zullen net zo dicht bij de actie staan als het beleidslijnen toestaat

Iain Jenkinson, nationaal hoofd van planning bij CBRE, zei:

Dit is een uiterst uitgebreide planningsapplicatie met veel meer dan 50 uitgebreide technische bestanden met 30 verschillende gebieden. Deze omvatten windbeperking, ecologie en sanering alle methode met precies hoe de stemmen van de buurt zijn gehoord ter ondersteuning van dit project, naast de economische, sociale en milieuvoordelen van het stadion.

Het is nu aan de gemeenteraad als de regionale planningsautoriteit. Wanneer de planningsaanvraag in TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt het nieuwe jaar wordt gevalideerd, is deze onderworpen aan een periode van openbaar overleg. We hopen dat deze baan in de zomer van 2020 naar de planningscommissie gaat, evenals in de aanloop daarop, hopen we dat al diegenen die tot nu toe zijn opgenomen in de raadpleging, evenals degenen die toevoegen ‘ t, laat hun stemmen horen.

Zijn opmerkingen werden weerspiegeld door stadionontwerper Dan Meis, die de evoluatie van de stijl uitlegde en precies hoe de grote publieke steun essentieel zou blijven voor het proces.

Oprichter van Meis Architects, Dan Meis, zei:

We zijn enorm blij met het uiteindelijke ontwerp. Ik geloof dat waar mensen veel opgewonden over zijn, is dat het niet alleen lijkt op elk type andere stadion dat overal kan zijn. Het lijkt erop dat het daar hoort.

Een van de sterke stukken reacties die we kregen was de reactie op de westkant van het gebouw en wat je uit de rivier ziet. Dat wordt beschouwd als een echt essentieel beeld, dus het heeft echt precies veranderd hoe we naar die kant van het gebouw kijken, evenals om die reden waar we de parkeerplaats vinden. We hebben fantastische opmerkingen over de stijl zelf, echter de focus op waar deze stijl is geëvolueerd.

Dit [voorgestelde stadion] is niet iets waar mensen ‘middle-of-the-road’ over zijn, ze zijn gepassioneerd door deze baan en ik geloof dat ondersteuning buitengewoon essentieel zal zijn naarmate de planningstoepassing wordt bekeken.

Colin Chong bood ook een inzicht in het voortdurende werk van de club om een aannemer aan te wijzen om de baan tot bloei te brengen:

De volgende stappen voor de club zijn om het inkoopproces te totaal om een partner aan te wijzen om het stadion op te richten en om een bouwcontract op te stellen dat bereid is om rechtstreeks te verhuizen wanneer de planningsaanvraag is bepaald. Vanaf het punt dat de planning toestemming wordt verleend, verwachten we een driejarige ontwikkeltijdschaal.

Bronnen:

BEKIJK: Everton’s Stadium Team bespreekt de volgende stappen voor het People’s Project

Afbeeldingen, hoffelijkheid: Everton FC

#Stadium #premierleague

Everton FC was slechts een van de vele elite voetbalclubs die aanwezig waren bij ALSD Worldwide – Europa’s en alleen evenement gewijd aan de premium/club/VIP -zitplaatsen en gastvrijheidssector. Bayer 04 Leverkusen Thuisshirt Dit seminar en de tentoonstelling op hoog niveau is georganiseerd en wordt geleverd door de 30-jarige Association of High-End Suite Directors (ALSD) in combinatie met Sports Location Company (SVB).

#SportShospitality #Hospitality #PremiumSeating #VIP #Clubseatinginging

#AalsDinternational – Europa’s One & Only Event voor de premium stoel- en gastvrijheidssector

#sportsvenuebiz

#Sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor industriële nieuws, weergaven en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.