Uncategorized

Major League Triathlon en USA Triathlon Partner om een nieuw evenement te lanceren

Major League Triathlon werkt samen met USA Triathlon om de Major League Triathlon ongelooflijk Sprint -serie te lanceren op twee van de vier MLT -evenementen in 2018. De MLT Incredil Sprint Series zal nemen Plaats in MLT Vail Valley in Colorado, 3-5 augustus en MLT Charlotte in North Carolina, 5-7 oktober.

De nieuwe serie bevat individuele ongelooflijk sprintraces op elk evenement met 30 van ‘s werelds beste professionele mannen en 30 van’ s werelds topprofessionele vrouwen die in een SL Benfica Thuisshirt head-to-head-formaat worden geconfronteerd. Bij elk evenement wordt ook een portemonnee van $ 10.000 toegekend.

“We zijn verheugd om dit nieuwe initiatief te kunnen lanceren met de steun van USA Triathlon,” zei Daniel Cassidy, CEO van de Major League Triathlon. “Met de opname van gemengd estafette in de Tokyo -games zijn we extatisch om dit formaat bovendien in de VS te laten zien. We zullen onze atleten blijven voorzien van een platform om hun snelheid en talent te laten zien op de MTR en ongelooflijk sprintformaat. Met de extra prijzenpas kunnen onze PRO’s een beetje veel meer geld verdienen, maar nog belangrijker, dit is hun kans om hun stempel op dit formaat te zetten. ”

Zowel MLT Vail Valley als MLT Charlotte zullen ook kwalificatieraces bevatten waarmee deelnemers hun USA Triathlon Elite -licenties kunnen verdienen. De top drie atleten (mannelijk Japans Voetbalelftal Thuisshirt en vrouwelijk) verdienen een slot om deel te nemen aan de “A” -finale en voor hun aandeel in de $ 10.000 portemonnee bij elk evenement. Alle MLT ongelooflijk Sprint -series worden bestraft door USA Triathlon.

“USA Triathlon is verheugd om samen te werken met Major Duits Voetbalelftal Thuisshirt League Triathlon aan dit initiatief, dat veel meer head-to-head ongelooflijk sprintrace-ervaring levert voor Amerikaanse topatleten,” zei John Farra, de high-performance algemeen directeur van John Farra, USA Triathlon. “Met de opname van gemengd estafette in de Olympische Spelen van Tokyo 2020, biedt dit raceformaat een andere mogelijkheid voor USA Triathlon om atleten te onderzoeken op de topsnelheid die nodig is om concurrerend te zijn op de ongelooflijk sprintafstand. We verwachten dat deze de gewenste racestarts zullen zijn voor die atleten die zichzelf willen identificeren als gemengd estafette -talent in de komende jaren. ”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.